Vedete din Romania

# dana rogoz vila #dana rogoz casa #case vedete #dana rogoz

Dana Rogoz s-a mutat in casa noua. Cum arata noua vila a actritei!

Dana Rogoz s-a mutat in casa noua. Actrita si sotul sau si-au cumparat in urma cu doi ani, imediat dupa nunta lor, o vila in centrul Capitalei.

Locuinta este o casa veche, construita in anul 1900, intr-un cartier central din Capitala, mai exact in zona Gradina Icoanei.

"Ne-am mutat deja, desi casa e inca in renovare si mai avem de facut multe amenajari. Am inceput sa aranjam casa dupa ideile noastre si pot spune ca a durat destul de mult, pentru ca lucrarile merg greu. Am ajuns in punctul in care ne dorim sa terminam cat mai repede. Speram ca de ziua mea, pe 26 septembrie, cand voi implini 30 de ani, sa fim gata cu totul. Vrem sa o mobilam asa cum visam noi. Am mostenit ceva mobila veche de la bunica mea", a povestit Dana Rogoz pentru click.ro.

Vedeta a marturisit ca locuinta nu a costat foarte mult, insa a investit o suma destul de mare in renovarea ei.

"N-a costat extraordinar de mult. A fost o casa veche pe care noi am renovat-o. Am luat-o imediat dupa ce ne-am casatorit. A fost prima noastra investitie si e prima mea casa. Castig salariu de la 8 ani si deci am investit in reparatii tot ce am castigat in 21 de ani. Apreciez foarte mult casele de la 1900, am incercat sa pastram parchetul original, lemnul vechi al casei, caramizile. Nu e o casa de milionari, dar e spatioasa", a mai precizat actrita.

De altfel, sambata, Dana Rogoz si sotul sau au facut o vizita la Ikea pentru a vedea ce mobilier ar fi potrivit  pentru casa lor. Au zabovit destul de mult la zona de mobilier pentru baie, fiind atrasi de modele generoase ca volum, semn ca au amenajat acasa bai spatioase. 

Foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului