Vedete din Romania

# dana razboiu sot # dana razboiu divort #dana razboiu

Dana Razboiu divorteaza. Anuntul facut de vedeta

Dana Razboiu a publicat pe contul sau de Instagram un mesaj prin care lasa sa se inteleaga ca are probleme in relatia de cuplu.

Daca in prima parte a mesajului vorbeste foarte frumos despre viata de mama si cat de mult inseamna copiii pentru ea, in cea de-a doua parte Dana Razboiu isi arata dezmagirea fata de sotul sau.

"Vacanța noastră s-a terminat. Am petrecut mult timp cu copiii mei, 24/24, timp in care am jucat uno, am schiat, am sărit in pat, am mâncat multe clatite cu nutela, ne-am împușcat cu bile albe, am făcut mate și am scris propoziții complicate in română, am vorbit despre lume, despre oameni, despre noi și despre emoțiile noastre❤️Victor a schiat mult, Marc nu a vrut sa schieze decât doua zile, am stat cu el prin zăpada și ne-am bulgărit cu orele. A fost o vacanța aproape reusita și asta datorită copiilor mei care îmi umplu viata de bucurie. Pentru rolul de mama dau 100% din sufletul meu și imi iese. Si pentru cel de sotie am dat 100% și nu știu dacă am făcut bine. Dragii mei instaprieteni va rog aveți grija cui oferiți timpul vostru, anii voștri, energia și sufletele voastre. Dati-le copiilor voștri și nu veți regreta, dar in rest va rog fiți atenți, fiți înțelepți și ascultați-va instinctul. Nici cei mai vicleni oameni nu va pot păcăli instinctul dacă aveți încredere in ce simțiți. Aveți încredere in voi și in instinctul vostru. Unii oameni sunt foarte toxici, mai ales aceia care încearcă sa va cucerească cu orice preț. Dar pentru ca aici suntem pe Instagram o sa rămân pozitiva, o sa țin pentru mine dezamăgirile și o sa va spun doar ca, deși vacanța s-a terminat, noi trei ramanem nedespărțiți și puternici împreuna. Fiți înțelepți și, cum zic englezii, be true to yourself!", a scris Dana Razboiu pe Instagram.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare