Vedete din Romania

#farsa #sms #dan negru

Dan Negru se tine de farse prin SMS

Dan Negru isi face prietenii sa divorteze prin telefon. Vedeta Antena 1 s-a tinut de farse la sfarsitul saptamanii trecute, anuntandu-i pe prietenii unui amic ca acesta divorteaza , anuntul fiind facut insa prin sms-urilor.

Week-end-ul trecut Dan Negru se afla la Bacau, pentru a prezenta gala premiilor muzicale “ Romanian Top Hits ”. El avea chef de facut glume, asa ca a vrut sa le arate prietenilor unui amic ca acesta se gandeste la ei in momentele triste. El le-a trimis celor din agenda telefonului acestuia cate un mesaj- text care cuprindea textul “Divortez! Poti sa ma imprumuti cu niste bani?”.

Victima acestei farse a fost Dan Leonte, care a trebuit sa restrictioneze plecarea mesajelor din telefon pentru a impiedica sms-urile sa plece catre toti cei din agenda, inclusiv catre nevasta lui.


Insa cei care au primit mesajul au gustat gluma, raspunzandu-i “antenistului” la mesaj. De exemplu, Anca Neacsu , fosta membra a trupei A.S.I.A., i-a raspuns lui Dan, tot prin sms “Doar daca ai cont la BCR”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului