Vedete din Romania

#dan negru #teatru #manele

Dan Negru: "Prefer maneaua lui Guta in locul teatrului modern romanesc"

Dan Negru a tinut sa precizeze pe blogul personal ca mai bine asculta manelele lui Guta decat reprouducerea moderna a  unor piese precum „O scrisoare pierduta”, „ Romeo si Julieta ” sau „ Hamlet ”.

Care a fost explicatia data de vedeta TV cu privire la acest subiect? Nu le agreeaza pentru ca sunt pline de injuraturi .
Astfel nu doreste sa vada piese precum "`O scrisoare pierduta` in care protagonistii sunt imbracati in jeansi si fac acrobatii pe patine cu rotile, ca `Hamlet` in care actorii au mitraliere sau ca `Romeo si Julieta` unde indragostitii din Verona fac schimburi de sms", a spus acesta citat de Libertatea.

Mai mult de atat, se pare ca Dan Negru nu vede nicio diferenta intre anagramismul lui Nicolae Guta si teatrul romanesc modern, pe care tare mult si-ar dori sa-l boicoteze.

"Teatrul romanesc e plin azi de negustori prosti care castiga mult prea mult peste cat ar merita.(...)In Romania vanzatorii de cultura sunt falimentari. Si apoi apar la televizor plangandu-se ca au salarii mici . As propune un boicot al adaptarilor moderne, lasati-i sa injure ei pe scena crezand ca astfel fac cultura. Cu tot respectul, dar ce diferenta e intre agramatismul lui Guta si injuraturile din teatrul modern romanesc? Daca e sa ma intrebati, prefer maneaua lui Guta. Si sustin boicotul", puncteaza dur Dan Negru pe blogul sau personal.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului