Vedete din Romania

#la un pas de tragedie #dan negru #tragedie #india

Dan Negru, la un pas de tragedie! Ce a patit in vacanta din India: „M-a salvat sotia”

Dupa ani de zile in care a petrecut Revelionul la TV, fiind una dintre cele mai importante vedete pe care le avea Antena 1, Dan Negru a trecut la Kanal D, iar noaptea dintre ani nu a mai fost atat de importanta pentru el.

 

Vedeta TV a dezvaluit, intr-un interviu pentru Impact, ca a vrut sa fie departe de Romania de Revelion, astfel ca noaptea dintre ani l-a prins in India, acolo unde s-a aflat in vacanta alaturi de sotia lui. Insa, oricat de placuta a fost experienta, Dan Negru a avut parte si de momente care l-au pus la grea incercare.

Dupa cum a dezvaluit chiar el, Dan Negru a fost la un pas de tragedie, dupa ce a ales sa isi ia mancare de la o ghereta de pe strada!

„Dupa un sfert de secol de revelioane la TV, am cautat un loc unde nu se sarbatoreste Revelionul si, cum indienii sunt majoritari hindusi, traditia lor face ca Revelionul sa nu fie pe 31 decembrie. Am dormit in noaptea de 31-1, fara niciun pocnet de artificii, si a doua zi, pe 1, a fost o zi normala. Prima data dupa un sfert de secol nu am mai avut in urechi zgomotul Revelionului. Am invatat ca trebuie sa cauti si lucrurile bune din viata, sa vezi la un trandafir si floarea, nu doar spinul. Mi-au sugerat romanii de acolo, care mi-au trimis mesaje in social media, ce si unde sa mananc. Si au avut dreptate. Nu sunt multi romani in New Delhi, dar cu aia putini m-am intalnit datorita social media. Am fost totusi la un pas de dezastru cand nu m-am putut abtine si am incercat un fel de mancare de pe strada, de la street food. Am simtit dupa o ora ca-mi fuge pamantul de sub picioare de rau ce-mi era, dar m-a salvat sotia mea, care, medic fiind, pleaca mereu cu un bagaj ticsit de medicamente. Am luat cred ca vreo 100 de pastile si a doua zi mi-a trecut. Saracia e crunta, e de neimaginat”, a spus Dan Negru.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare