Vedete din Romania

Dan Helciug este un tata grijuliu

Desi este ocupat pana peste cap cu concertele si lucrul la noul album, rebelul lider al trupei Spitalul de Urgenta isi face timp, saptamanal, sa-i schimbe scutecele baietelului sau, de doar 10 luni, Luca Dan, povesteste Click. Chiar daca sunt la primul lor copil, Dan si sotia sa Elena nu si-au luat o bona pentru a-i ajuta sa-l creasca pe micut. “Ne ocupam de el pe rand. Bine, trebuie sa recunosc ca Elena e, ca orice mama, foarte grijulie si copilul sta mai mult cu ea, dar nici eu nu ma las mai prejos. Mie imi place mai mult sa ma joc cu el”, a declarat solistul. El nu se da totusi in laturi nici de la treburi mai putin specifice barbatilor. “Ii schimb scutecul o data pe saptamana. A fost mai greu la inceput, pana am invatat cum se face, dar acum ma descurc”, a marturisit Dan.

Bebelus noroscos

Cantaretul a avut insa de patimit duminica trecuta, cand bebelusul, mai zglobiu din fire, i-a aruncat cu scutecul ce trebuia schimbat fix peste fata. Dan s-a gandit imediat sa se duca sa joace la Loto pentru a vedea daca bebelusul sau ii poarta noroc. “Stii cum se zice, cand calci intr-un rahat, sa iti incerci norocul la Loto. M-am dus si am luat repede doua bilete si, culmea!, chiar am castigat 7 milioane. Nu-mi venea sa cred! Poate daca mai schimb multe scutece , ajung si eu milionar ”, a adaugat incantat acesta.

Renovari de primavara

Pentru ca tot a venit primavara, solistul si sotia sa au decis sa-si remobileze casa. Ei au cumparat deja mobiler nou pentru hol, iar saptamana viitoare vor schimba si camera micutului. “Vreau sa-i iau un dormitor medieval pentru copii. O sa aiba un patut in forma de castel, pentru ca este un cavaler”, a mai spus Dan. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului