Vedete din Romania

#dan bitman relatie #iubita Dan Bittman #dan bittman

Dan Bittman iubeste din nou? Cine este bruneta focoasa cu care a fost surprins in brate

Dupa ce s-a despartit de femeia alaturi de care traia de aproape 30 de ani, Liliana Stefan, Dan Bittman s-ar fi refugiat in bratele artistei Monica Odagiu.

 

Doar ca incurcate sunt caile Domnului, astfel ca diferenta de aproximativ 33 de ani dintre cei doi amorezi pare ca si-a spus cuvant, astfel ca Dan Bittman si Monica Odagiu s-ar fi despartit, dupa cum a notat presa mondena, dupa doar sase luni de relatie.

Chiar daca a trecut mult timp de cand Dan Bittman nu s-a mai afisat alaturi de nicio cucerire, jurnalistii de la Click afirma acum ca artistul a fost invitat la ziua Taniei Budi, iar solistul de la Holograf a fost fotografiat in timp ce tinea in brate o bruneta focoasa. Insa cine era tanara misterioasa?

Potrivit sursei citate, este vorba despre nimeni alta decat Ana Roman, fosta partenera a lui Catalin Cazacu! Daca ar fi sa ne luam dupa jurnalistii de la Click, Ana Roman a fost mai rapida decat soprana Andreea Ilie, care ar fi fost si ea „in carti” sa-i devina iubita lui Dan Bittman. Insa, pana acum, nimeni nu a putut confirma sau infirma daca artistul si fosta lui Cazacu sunt un cuplu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare