Vedete din Romania

#showbiz #vedete intern #hell's kitchen #iadul bucatarilor # juriu masterchef

D'Artagnan si Mimi intra si ei in Iadul Bucatarilor! Iata ce vor face

Dupa ce au fost jurizati de temutii chefi Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu, au trecut de cealalta parte a baricadei: Mimi Nicolae si Alex Petricean (D'Artagnan) sunt sous chefi in bucataria show-ului “Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor” de la Antena 1.

"Este minunat sa lucrezi cu cei trei chefi, sunt oameni in adevaratul sens al cuvantului si profesionisti desavarsiti. Nu am mai lucrat cu nici unul dintre ei, insa pot spune ca e minunat. Dincolo de oboseala si stresul de la filmari - pentru ca nu e usor in bucatarie - am parte de o experienta fantastica. Cel mai frumos este ca sunt acolo, cu ei, in acest proiect. Pentru mine este apogeul", spune Mimi.

La randul lui, Alex Petricean spune ca si pentru el cooptarea in acest proiect este extrem de importanta: "Pentru mine, aceasta postura de sous chef intr-un show TV de talia aceasta este o confirmare ca tot ce am facut in cele 30 de luni de bucatarie profesionista a fost cat se poate de corect. Am sacrificat tot ce inseamna placeri personale pentru bucatarie si nu regret nimic."

Rolul pe care Mimi si D'Artagnan il vor avea in "Hell's Kitchen - Iadul Bucatarilor" este acela de ajutoare de nadejde pentru cei trei jurati si supraveghetori strasnici ai celor 20 de concurenti care au misiunea sa tina restaurantul cu service à la carte. "Rolul meu va fi sa supraveghez una dintre echipe", spune Mimi, "sa urmaresc tot ce se intampla in bucatarie si sa raportez chefilor. E o experienta diferita de tot ce am facut pana acum, insa faptul ca pot sta in bucatarie este pentru mine foarte important. E un camp de lupta dur, asa ca o sa ma vedeti si iesindu-mi din fire", mai dezvaluie ea."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului