Vedete din Romania

#cuplu #vedete

Cuplurile verii in showbizul romanesc

Viata privata a vedetelor, in special latura amoroasa, este mereu in vizorul presei, cat si al publicului. Desi se feresc sa se afiseze alaturi de noii lor parteneri, cateva vedete autohtone au fost insa surprinse in ipostaze tandre cu noii iubiti, semn ca vara aceasta a fost una cu noroc pentru ele din punct de vedere sentimental. Iata ce vedete si-au gasit jumatatea in aceasta vara.

1. Roxana Vancea

Dupa ce a renuntat la postul de asistenta TV in cadrul emisiunii "Neatza" de la Antena 1, Roxana Vancea si-a dedicat mai mult timp pentru ea. In aceasta vara, vedeta a fost mai mereu surprinsa in vacante, in special pe litoral, alaturi de buna sa prietena Anda Adam.

De curand insa, Roxana Vancea a postat pe pagina sa de Facebook cateva fotografii in care l-a prezentat chiar si pe noul sau iubit, care, potrivit presei tabloide ar fi un "vanator de femei", el avand relatii cu mai multe frumuseti ale showbizului romanesc.


2. Connect-R

O alta vedeta care si-a gasit jumatatea vara aceasta si care s-a si casatorit este Connect-R. In urma cu aproape doua luni, artistul a postat pe pagina sa de Facebook prima fotografie alaturi de noua sa iubita, Misha, care ii va darui curand si un copil cantaretului.

3. Alexandra Stan

La doar doua luni dupa despartirea cu nabadai de fostul sau manager, Marcel Prodan, Alexandra Stan si-a gasit din nou fericirea si linistea in bratele unui tanar brunet, carismatic. Artista a fost surprinsa zilele trecute de nenumarate ori in compania acestui barbat, iar gesturile tandre dintre ei demonstrau ca acestia au o relatie serioasa si sunt foarte fericiti impreuna.


4. Dorian Popa

Este idolul tuturor adolescentelor, insa se pare ca o tanara bruneta a reusit sa ii puna inima de jar vara aceasta lui Dorian Popa, cunoscut din serialul "Pariu cu viata", de la Pro TV. In ultima perioada, Dorian a renuntat sa se mai fereasca si se mandreste peste tot cu iubita sa.

5. Simona Gherghe

In general foarte discreta cu viata sa personala, vara aceasta realizatoarea TV Simona Gherghe a recunoscut ca este indragostita si a facut publicului cunostinta cu iubitul sau, Razvan Sandulescu.




Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului