Vedete din Romania

#cici #roxana ionescu #madalina ghenea #vedete intern #cupluri noi #cupluri

Cupluri noi in showbiz in 2014

Pe langa scandaluri, divorturi sau despartiri furtunoase, in lumea mondena se mai intampla si lucruri frumoase. Dragostea pluteste in aer la inceput de an in showbiz, iar in lumina reflectoarelor si-au facut aparitia noi cupluri, care nu mai contenesc sa isi arate iubirea ce si-o poarta. Iata care sunt cele mai noi relatii amoroase aparute in peisajul monden romanesc.

1. Roxana Ionescu si Tinu Vidaicu

Roxana Ionescu, sau "Mama Natura", a hotarat de o luna sa renunte la statul de femeie divortata. Dupa un an si jumatate de la divort, Roxana crede acum din nou in iubire, alaturi de un tanar patron de club din Timisoara, Tinu Vidaicu.

Tanarul a confirmat fara nicio ezitare relatia sa cu Roxana si a marturisit ca l-a cucerit cu pozitivitatea sa.

"Ne stim de prin noiembrie anul trecut, ne-am cunoscut chiar in clubul la care sunt partener. Ea a venit din partea unui brand cunoscut de bauturi, ea fiind ambasadorul marcii respective, si, normal, am stat putin de vorba. Formam un cuplu de la inceputul anului, dar nu pot spune ca dintr-o zi anume. La inceputul acestui an ne-am dat seama ca ne-ar sta bine impreuna, ca ne intelegem bine. Este o fata cu adevarat extraordinara. M-a cucerit cu firea ei pozitiva, plina de entuziasm tot timpul. E plina de energie, e foarte fresh, tonica si, normal, e foarte placuta. Relatia dintre noi e deja serioasa, tinem mult unul la celalalt”, a marturisit Tinu Vidaicu, pentru Spynews.ro.

Citeste si: Cine ii ia locul lui Mircea Solcanu la "Povestiri adevarate". Iata intre cine se da marea competitie

2. Cici si Amalia

Cici de la trupa Sistem a divortat recent de cea de-a doua sa sotie, iar motivul pare sa fie o solista sexy, Amalia Stefania, care, de altfel, a si recunoscut ca are o relatie cu fostul percutionist inca din luna septembrie.

"Ne stim de prin septembrie. Il cunosteam ca artist si s-a intamplat sa ne intersectam. Ne-am intalnit la un concert de-al meu si am inceput sa vorbim, ne-am imprietenit si am hotarat sa mai iesim impreuna. Am inceput sa iesim ca un cuplu prin toamna, insa am incercat sa pastram discretia. Era inevitabil ca la un moment dat sa se afle. Incercam sa cladim ceva frumos impreuna. Deja simt fluturasi in stomac si sunt convinsa ca va dura. Vrem sa o luam incet", a marturisit Amalia, pentru "Click!".




Citeste si: Monica Gabor, mesaj tulburator pentru mama sa

3. Madalina Ghenea si Michael Fassbender

Fotomodelul Madalina Ghenea traieste din nou, de aproape trei luni, o frumoasa poveste de dragoste cu celebrul actor american Michael Fassbender, dupa despatirea de un alt actor cunoscut, Gerard Butler.

 Cu toate acestea, romanca pare din ce in ce mai trista in ultima vreme, iar dovada sunt mesajele tulburatoare pe care aceasta le posteaza pe pagina sa de Facebook.

Aceasta tristete ar putea fi cauzata de pierderea unei sarcini, fotomodelul fiind vazut, in urma cu doua saptamani, iesind cu ochii in lacrimi de la o clinica de ginecologie din Milano.

Madalina si-a schimbat fotografia de profil de pe reteaua de socializare cu un patrat negru, ca un semn de doliu, iar in ultima vreme posteaza autoportrete ale Fridei Kahlo, o celebra pictorita mexicana, in care aceasta apare sfartecata, incorsetata si batuta in cuie.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului