Vedete din Romania

#vedete intern #showbiz #Meme spital #meme #CT #analize #Mihaela Moise # erori medicale #anexita

Cum te pot baga medicii in groapa! Mihaela Moise: "Mi-au spus ca pot muri oricand!"

Nu o data, erorile cauzate de incompetenta si nepasarea medicilor au nascut adevarate drame. Ultimul exemplu mediatizat este cel al jurnalistei Mihaela Moise, care a postat un video pe Facebook, in care povesteste cosmarul prin care a trecut zilele trecute.


"Medicii mi-au spus ca pot muri oricand! Va rog share-uiti acest filmulet!", a scris Mihaela Moise pe Facebook.

"O sa va impartasesc o poveste pe care o traiesc. Nu mi-am revenit din cosmarul pe care l-am trait ieri. M-am mutat de ceva timp la Piatra Neamt. Miercuri m-am simtit cam rau, aveam dureri in zona lombara si dureri de burta. M-am dus la spital si mi-au spus ca am o anexita, o raceala puternica, probabil un chist ovarian rupt, care trebuie tratat cu antibiotic. Am urmat tratamentul doua zile, iar ieri dimineata cand m-am trezit, m-am simtit iar foarte rau, ma durea burta foarte tare si incepea sa mi se umfle abdomenul foart mult. La ora 16, m-am dus din nou la spitalul de urgenta din Piatra Neamt, medicii mi-au facut o serie de analize, au constatat ca numarul leucocitelor era foarte mare, ceea ce insemna ca am o infectie in corp. Mi-au facut o ecografie abdominala si mi-au spus ca am un lichid in partea dreapta, la ovarul drept si prin intestine si ca ar fi vorba despre o hemoragie interna de la un chist care s-a rupt si ca aceasta hemoragie imi este fatala daca nu ma operez de urgenta. Am cerut sa fiu transportata la Bucuresti, dar mi s-a spus ca acest drumul este mult prea lung si ca se pot sa mor. Mi s-a spus ca trebuie sa ma operez de urgenta. Am facut un computer tomograf fiindca am vrut sa vad daca e adevarat ca am aceasta hemoragie interna. Tomograful arata ca am o hemoragie interna si ca pot sa mor oricand. Mi-am anuntat familia, prietenii, m-am ascuns intr-o toaleta de acolo si m-am gandit daca sa ma pun pe masa si sa ii las sa ma macelareasca si sa imi scoata ovarele. Va dati seama cum m-am simtit in acele momente. Sala de operatie era pregatita, dar am refuzat internarea si sa ma operez. Am decis sa merg la Iasi, m-au transportat de urgenta la Iasi. Dupa un control ginecologic si o ecografie intravaginala, pe care am cerut-o la Piatra Neamt si i-am implorat pe medici sa mi-o faca, s-a descoperit ca nu am nicio hemoragie interna, niciun chist ovarian rupt, ci e doar o anexita care se trata cu antibiotic. Deci doctoritele de la Piatra Neamt hotarasera sa ma urce pe o masa de operatie, sa ma taie pe burta si sa imi scoata ovarele, desi eu aveam doar o raceala... Daca nu plecam la Iasi ajungeam operata, eram moarta", a declarat Mihaela Moise.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului