Vedete din Romania

#diete vedete #cura slabire #vedete

Cum slabesc de fapt vedetele. Adevarul despre siluetelor lor de invidiat!

Vedetele slabesc parca peste noapte, fara niciun efort. De cele mai multe ori, acestea spun ca au tinut diete miraculoase care le-au scapat de kilogramele in plus. 

Adevarul este insa altul, iar medicul nutritionist Mihaela Bilic a spus adevarul despre asa-zisele diete pe care le urmeaza celebritatile.

"Cand vine vorba de silueta vedetele nu spun adevarul! Fie ca esti la Hollywood, Londra, Paris sau Bucuresti, statutul de vedeta, persoana publica sau artist implica sacrificii. Stilul de viata, deciziile pe care le iei sunt subordonate imaginii, carierei. Trebuie sa arati intr-un anumit fel, succesul tau depinde de asta!

Faptul ca nimeni nu recunoaste nu inseamna ca nu e greu. Cel putin din punct de vedere al dietei pot sa va spun ca lucrurile nu sunt tocmai roz. Una e ce se spune, ce se declara, ce apare in media si alta e realitatea. Marimea zero la haine se obtine prin infometare, nici vorba de diete sanatoase, personalizate sau echilibrate. Cand mananci 500 calorii/zi chiar nu mai contraza daca tu spui ca faci detox sau esti vegetarian. Fetele pe care le invidiati in reviste sunt departe de a fi un model de conduita alimentara. Insa pentru ele a fi slab inseamna bani si succes, e pragmatic, trist si greu. De la manechinele din lumea modei pana la actrite si cantarete, toate se infometeaza. 

Dramatic este ca nimeni nu recunoaste, ba mai mult, creaza iluzia ca ele chiar mananca normal. Isi fac poze cu dulciuri si pizza in mana, spun ca au metabolism bun si ca fac mult sport... Nu le credeti, nu incercati sa fiti ca ele, veti plati un pret greu: sanatatea, echilibrul si bucuria voastra. Nimanui nu-i este bine sau usor sa se infometeze, din pacate vedetele sunt obligate sa faca asta. Pentru ca banii si faima vin la pachet doar cu o silueta marimea zero!", a scris expertul in alimentatie pe pagina sa de facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare