Vedete din Romania

#dana rogoz #sarcina dana rogoz #vedete intern #copil dana rogoz

Cum si-a anuntat Dana Rogoz fanii ce sex are bebelusul ei

Dana Rogoz, una dintre cele mai indragite vedete de la noi, se afla deja in al doilea trimestru de sarcina si a asteptat cu nerabdare momentul in care i s-a confirmat sexul bebelusului, 

Vedeta de televiziune si sotul ei, Radu, vor avea un baietel, caruia i-au gasit deja un nume de alint:. Anuntul a fost facut chiar de vedeta pe pagina sa oficiala. "Postul acesta vine dupa ultima ecografie (“morfofetala”, pentru cunoscatori!), cand am aflat ca o sa avem un baietel. Banuiala doctorului meu a fost din prima asta, dar acum ni s-a confirmat. Am spus-o de la inceput ca nu imi doream ceva anume, doar sa fie sanatos/oasa. Iar la aceasta analiza m-am asigurat o data in plus ca e perfect sanatos. Are doar cateva luni, normal ca trasaturile nu sunt perfect conturate, dar totusi ma uitam pe ecran si ma minunam. Stiti cum spun mamele: nu ca e al meu, dar…vorbesc serios, mi s-a parut perfect. De altfel, acum asa il si alintam: Perfectu’ sau Mai Mult ca Perfectu’. Ce sa mai, asta chiar e o minune!", a scris Dana Rogoz pe blog.

Postarea a fost insotita si de o fotografie graitoare. 

Dana a declarat ca sarcina nu a fost dificila pana acum, potrivit revistei Unica. Nu s-a ingrasat decat patru kilograme, nu a avut greturi, varsaturi sau nopti nedormite, asa ca asteapta cu nerabdare sa devina mamica. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare