Vedete din Romania

# flavia mihasan #silueta

Cum se mentine in forma Flavia Mihasan. Indragita mamica si-a dezvaluit secretele

Flavia Mihasan arata exceptional, bucurandu-se de o silueta perfecta, chiar si dupa cele doua sarcini. Indragita mamica este un exemplu pentru multe doamne si domnisoare. Aceasta si-a dezvaluit toate secretele, asa ca multe femei vor putea sa urmeze ce face aceasta pentru a se mentine in forma.

 

Flavia Mihasan a explicat ca sportul reprezinta o parte importanta din viata ei. De asemenea, fosta asistenta de televiziune a punctat ca nu mananca carne si are grija sa aiba un stil de viata cat se poate de sanatos.

„Fac sport de cand eram copil. Nu am putut sa ma opresc nici macar in timpul sarcinii. Bine, nu am facut in ultimele luni, dar am mers foarte mult pe jos, faceam pilates cat puteam. Exista exercitii speciale pentru femeile insarcinate. Imediat dupa sarcina, dupa cele 6 saptamani m-am reapucat, usor, usor. Corpul meu este obisnuit cu genul acesta de miscare si ma dor oasele daca nu fac. Ma doare spatele, ma doare gatul. In plus, primesti un flux de energie in timp ce te misti, cred ca acest lucru imi face bine. Pentru mine, miscarea este esentiala.

Pentru mine nu a fost deloc grea recuperarea. Dupa prima nastere am zis: „OK, cred ca sunt norocoasa.” Dar, dupa a doua, am spus: „Chiar sunt norocoasa!” Am slabit foarte bine. Mi-am alaptat copiii pana la un an, cel mic are un an si 2 luni, deci l-am intarcat in urma cu 2 luni. Nu pot sa zic ca mananc cine stie ce. Am grija sa nu mananc prostii. Nu mananc carne de 20 de ani. Dar nu inseamna ca esti slaba daca nu mananci carne. Este si oboseala, tinand cont ca am 2 copii mici, fara ajutor, exista nopti nedormite…tocmai de asta incerc sa compensez pe partea aceasta.”, a spus Flavia Mihasan, pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare