Vedete din Romania

#radu stefan banica #andreea marin

Cum se inteleg Andreea Marin si Radu Stefan Banica. Ce relatie are vedeta cu fiul lui Stefan Banica

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite vedete din Romania, implicandu-se in numeroase proiecte si cauze umanitare, fiind atenta la cei din jur. Vedeta se bucura de o fiica minunata, Violeta. De asemenea, ea are o relatie frumoasa cu fiul lui Stefan Banica, pe care l-a implicat de curand intr-o initiativa de-a sa.

 

Internautii se bucura ori de cate ori vad cate o fotografie in care Andreea Marin apare alaturi de Radu Stefan Banica sau fiica ei, Violeta, este surprinsa in compania fiului cantaretului. Vedeta a dezvaluit ca este mandra si il iubeste nespus pe fiul lui Stefan Banica.

„Il iubesc nespus, a evoluat tare frumos, e crescut cu mult bun-simt, este un tanar educat si cu picioarele pe pamant, un om frumos si bun. A existat intotdeauna o relatie calda si frumoasa intre noi, inca de cand era de-o schioapa, nu e cazul insa sa intru in intimitatea relatiei noastre, o pastrez pentru sufletul nostru.”, a explicat Andreea Marin pentru Viva!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului