Vedete din Romania

#andra #mihaela radulescu #nicoleta luciu #smiley #transformari vedete #vedete intern

Cum s-au transformat cele mai populare vedete de-a lungul timpului

Le vezi zilnic si aproape ca reprezinta o parte integranta din viata ta, de aceea cu greu poate iti dai seama cat de mult s-au schimbat anumite vedete de-a lungul timpului. Au copilarit si s-au maturizat treptat alaturi de tine, iar schimbarile lor sunt uimitoare. Iata cateva vedete care au trecut prin transformari surprinzatoare de la debutul in showbiz pana astazi.

1. Andra

La debutul sau in showbiz, cantareata Andra afisa o imagine simpla, deoarece pentru ea muzica insemna totul. Imaginea nu era o prioritate, insa, odata cu trecerea anilor, atacurile creatorilor de moda tot mai dese asupra stilului sau vestimentar au determinat-o pe cantareata sa ia atitudine in acest sens. Astazi, Andra este una dintre cel mai bine imbracate vedete din Romania, iar stilul sau vestimentar este copiat de sute de adolescente.



2. Smiley

La debutul sau in showbiz, Smiley era un tanar adolescent cu vise marete. S-a concentrat foarte mult pe pasiunea sa, muzica, iar astazi este unul dintre cei mai populari artisti din Romania. Mereu o fire discreta, Smiley a reusit sa castige popularitate prin carisma sa si simtul umorului foarte bine dezvoltat.

In ceea ce priveste stilul vestimentar, Smiley a adoptat astazi un look indraznet, ba, mai mult, chiar si-a lansat o colectie de haine, impreuna cu cantaretul Alex Velea.




3. Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a debutat in showbizul romanesc ca un sex-simbol. Ascensiunea sa profesionala a fost una indelungata, insa a reusit sa se mentina in topul preferintelor telespectatorilor prin discretia sa si prin atitudinea familista pe care a afisat-o de-a lungul timpului.

Astazi, Nicoleta Luciu este una dintre cele mai elegante vedete din Romania. Desi nu a renuntat la imaginea provocatoare, stilul vestimentar este unul elegant si rafinat.





4. Mihaela Radulescu

Realizatoarea TV Mihaela Radulescu a fost mereu o prezenta de impact. Transformarile prin care a trecut de-a lungul carierei sale au fost destul de dese si de impact. Daca la primele emisiuni imprumuta haine de la prietene pentru a fi o prezenta cat mai agreabila, astazi Mihaela Radulescu este o adevarata diva. S-a retras din televiziune, iar de cativa ani traieste la Monaco, alaturi de fiul sau.



Citeste si:

Cele mai nereusite pictoriale si poze ale vedetelor

3 dive din Romania care au devenit celebre fara efort

 

Contorsionistul care a impresionat la "Romanii au talent" a incetat din viata

 

Sursa foto: aradon.ro

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare