Vedete din Romania

#facultate #vedete #licenta #bacalaureat #vedete scoala

Cum s-au descurcat vedetele in timpul scolii

Chiar daca astazi se bucura de notorietate si de o viata indestulata, multe dintre vedete nu au stat nonstop cu burta pe carte, pentru a ajunge acolo unde sunt. Multe dintre celebritatile autohtone au trecut prin momente dificile si stanjenitoare in timpul scolii, insa, pana la urma, norocul le-a suras si astazi au ajuns niste persoane competente, care au venituri destul de mari si duc o viata lipsita de griji. Iata cateva vedete care au povestit cum s-au descurcat in timpul scolii si prin ce peripetii au trecut.

1. Mihai Traistariu

Daca in adolescenta cantaretul Mihai Traistariu nu prea a avut probleme cu scoala, fiind chiar olimpic la matematica timp de sase ani, acum, la facultate, au inceput peripetiile sale.

Mihai Traistariu este student in prezent la Facultatea de Actorie din Constanta, insa a mai terminat doua facultati, dintre care una de Matematica si Informatica. Din cauza lipsei de timp, artistul a ramas insa cu destul de multe restante.

De asemenea, desi era un tocilar in liceu, Mihai Traistariu a recunoscut ca a copiat si el, insa a fost prins de profesoara si era cat pe ce sa nu mai intre in examenul de Bacalaureat.


2. Adelina Pestritu

Chiar daca in prezent este prezentatoare TV, Adelinei Pestritu nu prea i-a placut scoala. Ea a terminat XII clase la Colegiul National "Dinicu Golescu" din Campulung, la sectia Filologie, insa nu a reusit sa treaca examenul de Bacalaureat, culmea, chiar la Limba si literatura romana.

"Am luat nota 10 la proba orala, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema ca nu am invatat. Am confundat subiectele, si, in loc sa scriu despre Ion, am scris despre Morometii. Am umplut patru pagini despre un subiect gresit. In acel an, trei sferturi de tara a picat la romana", a marturisit Adelina.

Se pare insa ca realizatoarea TV s-a impotmolit si in timpul facultatii, deoarece ea nu a reusit sa dea examenul de licenta la Facultatea de Management nici pana in prezent.

3. Madalina Ghenea

Celebrul fotomodel roman Madalina Ghenea a fost silitoare in timpul scolii si lua note destul de mari, insa avea mari probleme cu absentele, ajungand chiar si la 100 pe an. Fostii sai profesori de la Liceul "Radu Greceanu" din Slatina au marturisit ca ea era pasionata inca de pe atunci de moda si isi dorea cu ardoare sa reuseasca sa aiba o cariera de succes in modelling, de aceea lipsea foarte mult de la scoala.




Sursa foto: enational.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare