Vedete din Romania

#kate middleton #kate middleton nastere #aspect Kate Middleton #transformare Kate Middleton

Cum s-a schimbat Kate Middleton la doar doua luni dupa nastere

Venirea pe lume a viitorului mostenitor al tronului Marii Britanii, printul George, a fost primita cu mare bucurie atat in Regatul Unit, cat si in intreaga lume. Presa britanica, dar si cea internationala au facut din acest eveniment un breaking news timp de cateva zile. Acum, la doua luni de la venirea pe lume a micului print George, presa isi atinteste intreaga atentie asupra Ducesei de Cambridge.

Kate Middleton, mereu naturala

Desi intotdeauna a incercat sa afiseze o imagine perfecta, demna de o ducesa, Kate Middleton s-a straduit, totodata, sa fie cat mai naturala. Lucru dovedit chiar din a doua zi dupa nastere, cand Ducesa s-a afisat public fara sa ii pese ca ar putea fi criticata de schimbarile fizice pe care le presupune o sarcina.

Curajul lui Kate nu a fost trecut cu vederea, multe dintre tabloidele britanice admirand-o pentru aspectul sau fizic de invidiat la doar o zi dupa nastere.




Incet-incet, presa devine acida

La doua luni dupa nastere, opinia presei britanice s-a schimbat total. Ultimul eveniment la care a participat Ducesa de Cambridge a fost catalogat ca un dezastru in ceea ce priveste tinuta acesteia.

Criticile cele mai acide s-au indreptat asupra aspectului neingrijit al Ducesei, care de aceasta data nu a mai aparut parca scoasa din cutie. Ducesa avea un aspect tern, lipsit de vlaga si cu podoaba capilara neingrijta.



Imediat dupa aparitia acestor remarce rautacioase, presa din Marea Britanie a inceput sa scoata articole pe banda rulanta care sa vina in ajutorul Ducesei. Acestea fac referire la tratamente pe care Kate ar putea sa le foloseasca pentru ingrijirea parului sau a corpului, dar si analize care explica transformarile pe care le sufera corpul unei femei dupa nastere.
 

Kate continua sa faca eforturi pentru a arata perfect

Cu toate acestea, Ducesa de Cambridge a aratat ca este constienta de schimbarile pe care le presupune o sarcina si facut eforturi imense pentru a reveni rapid la formele initiale. Ea a reusit sa slabeasca in mai putin de o luna 15 kilograme cu ajutorul unui program sportiv inceput chiar inainte de nastere.

Aparitia sa la doar o luna dupa nastere a fost una destul de socanta, Ducesa afisand o silueta de invidiat.


Pregatiri de vacanta in Scotia

Desi aceste rautati ar putea-o afecta pe Ducesa, se pare ca bucuria de a fi mama este mai puternica decat orice.

In curand, Printul William si Kate Middleton vor pleca intr-o mica vacanta in Scotia impreuna cu fiul lor, aceasta fiind si prima iesire oficiala a bebelusului regal.

La Castelul Balmoral, resedinta din Scotia a familiei regale, acestia sunt asteptati de Regina Elisabeta a II-a, care se afla deja in vacanta de cateva saptamani.  

Sursa foto:graziadaily.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare