Vedete din Romania

#Dorian Popa slabit #dresorul vedetelor # mihai nae #Dorian Popa

Cum l-a ajutat Dorian Popa pe Mihai Nae sa slabeasca 12 kg in 2 luni

 

Cate fete n-ar da orice sa-l aiba pe Dorian Popa instructor de fitness… Nu stim daca artistul se gandeste serios la aceasta meserie ca back-up, stim insa ca ar putea performa, daca si-ar dori, antrenamentele cu el fiind extrem de eficiente. Cel mai bun exemplu este lucrul cu Mihai Nae, dresorul animalelor de companie ale vedetelor care, la indicatiile lui Dorian, a slabit 12 kg in 2 luni!

Mihai Nae dreseaza caini de cand avea 14 ani, iar acum este unul dintre cei mai buni instructori canini de la noi din tara. Dorian Popa il ajuta pe instructorul canin la sala, ii arata cum sa se mentina dupa ce a scapat de kilogramele in plus, dar si cateva exercitii esentiale pentru grupele de muschi.

“Am foarte multi prieteni, insa pot spune ca unul dintre cei mai buni este Dorian Popa. Avem multe in comun. Este un mare iubitor de animale – urmeaza sa-si ia caine imediat ce se va muta la noua lui casa, clar un iubitor de muzica si evident un sportiv extraordinar. Cand merg cu Dorian la sala simt ca nu mai suntem prieteni si ca suntem mai degraba profesorul cu elevul. E greu sa te tii la antrenament dupa Dorian. Antrenamentele pe care le face el sunt extrem de complicate. Este bine sa fii foarte atent daca iti explica de doua ori un exercitiu, pentru ca sigur a treia oara nu iti mai da nicio explicatie. Eu am reusit datorita exercitiilor si sfaturilor lui sa dau jos 12 kg in 2 luni. Imi amintesc ca intr-o perioada mergeam la sala in gasca, alaturi de Jimmy Dub si de What’s Up. Insa pe parcurs Dorian a ajuns tot singur la sala pentru ca, repet, e greu sa tii pasul cu el. Ma bucur ca m-a primit si m-a convins sa merg constant la sala, ma simt mult mai bine de cand am inceput sa fac sport!”, marturiseste dresorul canin Mihai Nae.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului