Vedete din Romania

#Andreea Marin cura slabit #revenire dupa sarbatori #andreea marin

Cum isi revine in forma Andreea Marin dupa sarbatori

Andreea Marin le-a marturisit fanilor ca, de sarbatori, a intrecut masura cu bunatatile, dar aca ae decis sa revina la un stil de viata sanatos. Le-a impartasit si colegelor sale principiile dupa care se ghideaza.

“Dupa o vacanta cu bunatati pe care nu le-am refuzat de sarbatori, dupa un final de an cu multa munca ce m-a tinut prea mult departe de miscarea care aduce sanatate, dar si de hrana pentru minte si suflet (o carte buna, o piesa de teatru, o alta bucurie si o sansa de a invata, exceptand munca alaturi de oameni frumosi...) am hotarat ca vreau sa incepem altfel anul - nu sa-l incep doar eu! - in asa fel incat echipa mea de fete minunate sa simta ca merita o schimbare profunda in bine. Asa ca prima zi de lucru a fost... despre noi, cele de dincolo de viata de birou. Noi ca oameni, cu dorintele noastre neimplinite sau mereu amanate din lipsa de timp ori resurse, cu inimile si nevoile noastre lasate adeseori pe ultimul plan”, a povestit Andreea Marin pe Facebook.

Asa ca prezentatoarea tv a si adoptat cateva reguli noi la birou.

“Ne-am propus sa incepem orice zi la birou nu cu munca, ci... citind ceva care sa insemne dezvoltare personala, noutate, pilda, inspiratie si sa impartasim ce citim, am lasat deoparte scuzele si am intrat intr-un program intensiv de antrenamente cu o echipa extraordinara (yoga, pilates, aerobic, fitness, sauna, jacuzzi si alte minunatii ce ne ajuta spatele chinuit de statul la birou si kilogramele in plus sa se topeasca), precum si un program de detoxifiere si dieta”, a anuntat Andreea Marin.

Vedeta le recomanda fanilor sa inceapacu mersul pe jos jumatate de ora pe zi si reducerea portiilor de mancare la jumatate, nimic mai mult. “Nu costa nimic, dar aduce beneficii. Pas cu pas, cu rabdare si moderatie. Si zambiti din cand in cand!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare