Vedete din Romania

#mihai petre #victor slav #horia brenciu #vedete Antena 1 #vedete concediate #afaceri vedete #showbiz #vedete intern

Ce solutii sa faca bani cauta vedetele concediate in prag de sarbatori

Viitorul suna bine pentru cateva dintre vedetele de la Antena 1 care tocami ce au fost concediate. Printre starurile ramase fara job se numara Horia Brenciu, chefii de la Hell's Kitchen, Victor Slav, Lili Sandu sau actorii de la Serviciul Roman de Comedie. Iata ce se intampla cu ei in continuare!

Victor Slav

Sursa foto: reginele.ro

Parca a presimtit ca nu va avea viata lunga prin platourile televiziunii din Baneasa. Victor Slav, care a fost coprezentator al emisiunii "Danseaza printre stele", scoasa mai nou din grila Antenei 1, s-a apucat recent de afaceri imobiliare de pe urma carora urmeaza de acum sa isi castige banii cu care sa se intretina.

CITESTE SI:

Copiii nevinovati de ieri, divele sexy de azi. Transformari incredibile!
5 mame celebre pe care le poti vedea alaptandu-si copiii la colt de strada
Arogante de vedeta. Iata pe ce arunca sute de mii de euro

Horia Brenciu

Sursa foto: bravonet.ro

Horia Brenciu, in schimb, ramane cu jumatate de norma la Antena 1. El va continua sa jurizeze emisiunea "X-Factor", insa nu va mai prezenta "Danseaza printre stele", emisiune suspendata cu o luna si jumatate mai devreme, din cauza audientelor slabe. Horia, insa, nu se poate plange din cauza banilor, pentru ca decembrie este luna care ii aduce cel mai mare profit. De pe urma concertelor dinainte de Craciun, el urmeaza sa se imbogateasca cu cateva sute de mii de euro!

Mihai si Elwira Petre

Sursa foto: radardemedia.ro

Un alt nume greu nevoit sa paraseasca postul este Mihai Petre. Coregraful facea parte din juriul "Danseaza printre stele", insa, potrivit surselor citate de click.ro, se pare ca imaginea lui Mihai Petre ar fi fost "ciufulita" de dialogurile nesarate pe care le-a purtat cu prezentatorul Horia Brenciu. Si Elwira Petre, sotia sa, care era antrenor in cadrul emisiunii, ramane fara job. Cei doi nu raman insa pe drumuri, intrucat au mai multe scoli de dans de pe urma carora scot profit frumos.

Toni Grecu&Co

Sursa foto: ele.ro

Si actorii de la Serviciul Roman de Comedie au fost brusc pusi pe liber. Ei venisera in primavara de la Pro TV, insa tot audientele au fost cele care le-au pus capac. Odata cu ei a fost data afara si Alice Dumitrescu, sotia lui Horia Brenciu, vedeta de prim rang la Antena 1. "Avem planuri de viitor, lucram in echipa. La ce, o sa vedem", a declarat Toni Grecu pentru wowbiz.ro.

Chefii de la Hell's Kitchen

Sursa foto: libertatea.ro

O lovitura dura au primit Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Sorin Bontea. Cei trei chefi au ramas si ei fara loc de munca. "Hell's Kitchen" nu a reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor mai-marilor din Antena 1, motiv pentru care a fost scoasa de pe post. Cei trei chefi nu isi fac griji in privinta banilor, intrucat si-au construit afaceri solide, fiecare avand cel putin cate un restaurant.

Sursa foto: exclusivnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare