Vedete din Romania

#diete vedete diete # cum slabesc vedete # cure de slabire vedete # vedete care au slabit

Cum au reusit vedetele sa slabeasca in timp-record

Kilogramele in plus reprezinta unul dintre cei mai mari inamici ai vedetelor. Chiar si cea mai mica schimbare vizibila a greutatiii lor este asupru taxata de public, dar si de critici, asa ca una dintre principalele lor preocupari este imaginea, in care investesc o avere.

Nutritionisti personali, zeci de ore de exercitii la sala de forta, cure drastice si bucatari personali sunt doar cateva dintre solutiile la care recurg majoritatea starurilor pentru a se mentine in forma. Cu toatea acestea, si marile celebritati pot ajunge in situatia de a se confrunta cu grave probleme in ceea ce priveste greutatea.

Iata cateva dintre vedetele care s-au aflat in aceasta situatie, insa au reusit sa slabeasca spectaculos de mult, intr-un timp-record:


1. Christina Aguilera

Cantareata Christina Aguilera este unul dintre cele mai recente exemple in acest sens. Deoarece a fost aspru criticata pentru faptul ca s-a ingrasat foarte mult dupa nastere si nu i-a atitudine in acest sens, Christina Aguilera a reusit sa ii lase muti de uimire pe spectatorii de la Gala Billboard Music Awards cu silueta sa de invidiat. Artista a reusit sa dea jos in doar cateva saptamani mai mult de zece kilograme.





Solista a rusit astfel sa atraga toate privirile asupra siluetei sale de invidiat, pe care a pus-o in valoare cu ajutorul unei rochii negre decoltate, care a lasat sa i se vada si picioarele bine tonifiate.


2. Eva Herzigova

Top-modelul Eva Herzigova a slabit dupa nastere intr-un timp extrem de scurt. Vedeta s-a afisat la doar doua luni dupa ce a adus pe lume primul sau copil, intr-o tinuta adolescentina si o silueta perfecta.


3. Miranda Kerr

O alta vedeta care a slabit foarte mult intr-un timp-record este si actrita Miranda Kerr, care a reusit sa dea jos in doar patru luni de la nastere cateva kilograme bune, tinand o dieta in functie de grupa sangvina.


4. Matthew McConaughey

De curele drastice nu se feresc insa nici barbatii de la Hollywood. Desi nu fac acest lucru pentru a afisa un corp de invidiat, marii actorii de peste Ocean au recurs la diete drastice de dragul unor roluri. Cel mai bun exemplu in acest sens este ilustrat de actorul Matthew McConaughey, care, pentru a intra cat mai bine in pielea personajului pe care il interpreteaza in pelicula "The Dallas Buyer’s Club" a salbit peste 18 kilograme in doar sase luni.



Sursa foto: thatgrapejuice.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare