Vedete din Romania

#vedete prima zi de scoala #prima zi de scoala vedete #prima zi de scoala

Cum aratau vedetele in prima zi de scoala! Imagini amuzante

Te-ai obisnuit cu vedetele tale preferate pe care le vezi zilnic la televizor, insa cu greu ti-ai putea imagina cum aratau acestea in colpilarie? Mai exact in prima zi de scoala? Iata cum aratau noua dintre cele mai populare vedete in urma cu mai bine de doua decenii!

 

Vedeta TV Bogdan Vladau a intrat in clasa intai in anul 1986. "Am fost la scoala nr 133 din cartierul Berceni. In clasele intai si a doua am avut ca invatatoare o vecina de palier, o femeie extraordinara, ardeleanca. Incepand dintr-a doua eram scos in fiecare an in fata clasei, sa promit ca voi fi cuminte, ca nu imi voi mai bate colegii, ca nu voi mai trage fetele de codite, ca nu mai arunc petarde in cancelarie, peste profesori. Imi amintesc ca eram bun la toate materiile, doar la muzica si la desen eram slab. Am luat premiul intai pana in clasa a patra. Imi placea cea mai desteapta fata din clasa. Ii trimiteam biletele cu cereri de prietenie", a declarat Bogdan Vladau (36 de ani) pentru Click!

CRBL are 37 de ani si a intrat in clasa I in anul 1985, la Pitesti. "Intotdeauna am fost celebru in clasa mea. Am fost si bufon, dar am fost si premiant. Eram deliciul colegilor cand venea vorba sa facem farse profesorilor. Recunosc ca nu a fost prioritar pentru mine sa fiu un elev de nota 10, pentru ca nu puteam sa ma mentin acolo. Am ales sa fiu constant de nota 8 si sa ma si distrez de 10", a povestit solistul.


 

Monica Gabor a pus anul trecut pe Facebook o fotografie facuta in prima zi de scoala. Avea breton si purta pampoane uriase in cap. "Semanam? Am fost si eu o fetita cu fundite...", a scris fosta doamna Columbeanu.

Surse foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului