Vedete din Romania

# timp record #jeni nicolau #slabit

Cum a slabit Jeni Nicolau 20 de kilograme. Dieta care a ajutat-o sa slabeasca in timp record

Jeni Nicolau a trecut printr-o transfomare uimitoare. A luptat ani la rand cu kilogramele in plus, iar acum a reusit sa slabeasca si sa ajunga la greutatea mult dorita.

 

Ca multe dintre femei, si cantareata Jeni Nicolau s-a confruntat ani intregi cu problema kilogramelor in plus. A incercat diete peste diete, cu rezultate mai mult sau mai putin spectaculoase, iar una dintre aceste diete a adus-o in stare grava la spital. In ultima vreme, insa, cantareata pare sa fi descoperit secretul siluetei bine definite - a scapat de nu mai putin de 20 kg in mod sanatos si intr-un timp relativ scurt.

„Am mancat proteina: lapte, carne, branza, oua. In primele sapte zile, fara fructe si legume, dupa sapte zile o zi proteina simpla, o zi proteina cu legume. Cand am slabit atat cat am vrut, am mancat si fructe, dar numai dimineata.

Am renuntat cu desavarsire la ulei, paine, paste si dulciuri. Imi fac eu dulciuri fara zahar si fara faina, cu banane coapte pasate. Bananele le folosesc aproape la orice in loc de zahar, si fulgii de ovaz pe care uneori ii transform in faina”, a declarat Jeni pentru Star Popular.

In trecut, Jni Nicolau a apelat la diete care de care mai renumite, dar rezultatele obtinute fie n-au fost pe masura asteptarilor, fie nu erau de durata. Unele i-au facut mai mult rau decat bine. Este cazul celebrei cure de slabire cu supa de varza, din pricina careia catareata a ajuns in stare grava pe patul de spital.

„Am avut multe, multe kilograme in plus, scapasem de sub control. Intr-o perioada aveam peste 30 de kilograme in plus si consideram ca nu mai am pentru cine sa mai slabesc. Daca nu imi luam un antrenor de fitness care sa ma ajute, puteam sa imi pierd viata.

Pentru ca am luat o cura de slabire de la cineva, in primele trei zile nu am mancat nimic, apoi am mancat celebra supa de varza, iar urmatoarele trei zile am luat niste medicamente si am ajuns direct in spital”, a dezvaluit artista, cu ceva timp in urma, la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare