Vedete din Romania

#ioana nastase slabit # dieta ioana nastase #ioana nastase

Cum a slabit Ioana Nastase intr-o luna 16 kilograme. Chiar ea a dezvaluit secretul

Ioana Nastase, sotia lui Ilie Nastase, arata fabulos la cei 46 de ani. Pare ca bruneta a descoperit elixirul tineretii, dar si al trupului perfect. Desi nu mai este la prima tinerete, bruneta arata fantastic. Recent, ea a dezvaluit si cum isi mentine aceasta frumusete, dar si silueta de invidiat.

 

"Sunt foarte sincera cu voi. Ce fac sa arat bine? Fac foamea. Da, pentru ca dupa o varsta se cam depune tot. La 22 de ani, dupa ce am nascut, intr-o luna, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am incercat sa ma mentin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat si am fost operata de urgenta. Fac foamea in continuare, desi am antecedente”, a declarat Ioana Nastase pentru Click.

De asemenea, sotia lui Ilie Nastase a detaliat si cum arata meniul pe care il consuma zilnic.

„Daca va spun ce mananc intr-o zi, radeti de muriti (n.r. rade in hohote). Am meniul meu de foame, ca sa zic asa. Dimineata beau un litru de apa si o cafea cu lapte. Dupa-amiaza mananc ori mamaliga cu branza si smantana, ori peste sau fructe de mare, ori o salata. Atat. Apoi, non-stop apa, seara un fruct si 4 masaje pe saptamana. Da, am o singura masa pe zi. Nu va spun sa faceti ca mine, pentru ca nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care ma ajuta foarte mult. Nu am operatii, in afara de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni si saloane de infrumusetare, dar recunosc, nu mananc cum trebuie", a mai spus vedeta pentru sursa citata.

FOTO: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare