Vedete din Romania

#dieta Catinca Roman #vedete intern #catinca roman #showbiz

Cum a slabit Catinca Roman mancand saorma cu de toate

Surorile Roman au fost adesea tinta criticilor celor care le-au considerat prea plinute. Nu s-au lasat insa doborate usor de vorbele rautacioase, iar acum au dorit parca amandoua sa le dea o lectie celor cu limba ascutita. Dupa ce Oana a dat jos kilograme bune, a venit randul Catincai sa slabeasca.


Designerul are o greutate oscilanta si a tinut de-a lungul vremii multe diete, care nu au avut efectul scontat. Intr-un final, Catinca Roman si-a personalizat dieta, iar acum e de nerecunoscut.



"Ma tin de antrenamente, sigur ca am intrat asa intr-un ritm. Nu tin niciun fel de dieta speciala, pur si simplu am grija la ce mananc. Daca am pofta de o shaorma, mananc nu ma mai frustrez, dar mananc mai putin. Am redus foarte mult cantitatile si am grija sa nu fac anumite asocieri. In momentul in care mai gresesc, am grija sa tin a doua zi un pic de dieta. Nu las niciodata mai mult de doua kilograme in plus. Iar atunci cand le-am luat, am grija sa le dau jos. Dar am apelat si la infometare, toata viata m-am chinuit cu diete drastice, iar apoi kilogramele se puneau la loc intr-un timp foarte scurt. Dietele restrictive nu duc nicaieri pe termen lung. Nu ma cantaresc, dar am asa am cateva obiecte vestimentare care atunci cand devin foarte stramte, atunci e un semnal de alarma", a declarat Catinca, la Antena Stars.

CITESTE SI: 
Adevarul din spatele povestilor impresionante de  la "Romanii au talent"
Cum arata Carmen Iohannis in tinerete

Maine, ultima zi de plata a impozitelor cu reducere. Incep penalizarile!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului