Vedete din Romania

#iulia vantur #Salman Khan #vedete intern #Iulia Vantur Bollywood # onorariu Iulia Vantur

Cum a reusit Iulia Vantur sa cucereasca Bollywoodul si cati bani va incasa din pelicula in care va juca

Iulia Vantur este in culmea fericirii. Vedeta a reusit sa obtina un rol intr-un film indian, care i-ar putea aduce notorietate pe plan international. Relatia de dragoste secreta pe care aceasta o traieste cu celebrul actor indian Salman Khan a adus-o pe culmile succesului, chiar la Bollywood.

 

10.000 de euro pentru un rol secundar

Filmul in care va juca Iulia Vantur se numeste "O Trei", iar romanca va juca un rol secundar, in care va dansa si va canta. Pelicula va fi lansata in luna martie si, potrivit unor surse apropiate vedetei, aceasta va incasa un onorariu de 10.000 de euro.

A atras atentia prin dans

Se pare ca Iulia Vantur a atras atentia producatorilor indieni prin energia si dansul fermecator.

"S-a intamplat ca producatorii filmului sa ma vada dansand, pare-se ca au fost incantati de energia mea, de bucuria cu care dansez, si astfel a venit propunerea pe care, initial, am luat-o drept o gluma”, a povestit Iulia Vantur.

Citeste si: Mostenitorii lui Adrian Iovan ar putea ramane fara casa din Otopeni. Banca o poate scoate la licitatie oricand

A obtinut rolul pe "pile"

Surse din cadrul echipei de productie a filmului au marturisit pentru presa tabloida din India ca Iulia ar fi obtinut acest rol dupa ce iubitul sau, Salman Khan, ar fi insistat pe langa producatorul peliculei, Atul Ahnihotri, care este si fratele vitreg al actorului.

Acesta ar fi renuntat pe ultima suta de metri la actrita Ellie Avram, care obtinuse acest rol. Iulia ar fi facut cunostinta cu intreaga echipa a comediei "O Teri", cand aceasta s-a aflat in Romania pentru filmarea unei alte productii indiene, care a avut loc la Sibiu. Atunci, Salman Khan i-a facut cunostinta iubitei sale cu fratele sau vitreg.

Deoarece nu stapaneste bine limba hindi, Lulia, asa cum o alinta indienii, a inregistrat pana acum doar clipul filmului, in care va juca si iubitul sau, Salman Khan, tot intr-un rol secundar.

Citeste si: Bianca Dragusanu, la un pas de colaps financiar! Vedeta risca amenzi de 90.000 de euro

Relatie ascunsa de cativa ani

Potrivit presei indiene, Iulia Vantur si Salman Khan ar avea o relatie amoroasa de aproape doi ani. Cei doi nu au recunoscut public niciodata acest lucru, insa vizitele dese pe care vedeta le-a tot facut in India si venirea actorului indian in Romania au sugerat contrariul, chiar daca Iulia neaga totul si spune ca o leaga doar o prietenie frumoasa cu celebrul actor.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare