Vedete din Romania

# iubita selly #selly #onlyfans

Cum a reactionat iubita lui Selly cand tanarul i-a propus sa se apuce de OnlyFans: „25.000 de dolari”

Fara doar si poate, Selly este unul dintre cei mai cunoscuti tineri din Romania, dar totodata si un vlogger de succes, care si-a rotunjit substantial conturile, datorita internetului.

 

Recent, el i-a facut o farsa iubitei sale, Smaranda, careia i-a propus sa se apuce de OnlyFans. In spirit de gluma!

„Te pup, iubire! Ce faci? Poti vorbi un pic? Fii atenta! Eram cu un plan in fata de bani pe anul asta si ma tot gandeam cum sa facem mai multi bani, ca nu gasesc nicio varianta si mi-a venit o idee. Stiu ca tu ai fi in general impotriva, dar o sa-ti explic eu de ce ar functiona foarte bine. Cum ar fi sa-ti faci un cont de Onlyfans? Eu am si studiat foarte mult piata, ideea e ca nu e vorba de... nu e chestia sa te dezbraci, ca nu asta e chestia. Poti sa faci poze doar imbracata. Fii atenta! Tu imagineaza-ti asa: daca punem... Ia-o cat mai pesimist posibil. Daca punem cel mai mic pret posibil, de 5 dolari, si cel mai mic numar de oameni posibili, 5.000 de oameni... Sunt 25.000 de dolari pe luna. Si nici nu trebuie sa te dezbraci. Poze la picioare... Impartim frateste, eu te ajut cu marketingul, iti fac poze, facem o chestie impreuna. Mi s-a parut o chestie care e pacat sa ramana neabordata. Este simpla, este eficienta si este momentul perfect... Esti constienta ca eu glumeam, nu?”, i-a spus Selly iubitei sale.

Smaranda a banuit ca iubitul ei glumeste, insa a intrat in jocul lui si i-a spus ca nu ar face asa ceva. Ba mai mult, ea i-a spus lui Selly ca imaginea lui ar avea de suferit, daca s-ar apuca de OnlyFans.

„Sper ca glumesti... Hai, ma, ma lasi. Fa-ti tu, de ce nu iti faci tu? Eu cred ca te-ai tacanit rau. Adica cum ti-a venit ideea asta? Adica din tot ce se poate face, dintre toate afacerile posibile, asta ti-a venit tie in cap acum? Oricum nu. Nu stiam ca filmezi, dar imi imaginam ca e o gluma. Imaginea mea, ca imaginea mea, dar a ta? Ca sunt iubita ta”, a raspuns Smaranda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare