Vedete din Romania

# Andreea Marin relatie # andreea marin iubit #Andreea Marin divort #andreea marin

Cum a fost cucerita Andreea Marin de actualul iubit

Andreea Marin a recunoscut ca l-a cunoscut pe actualul iubit, Adrian Ionut Brancoveanu, un barbat de 32 de ani, cu mukt inainte de divortul de Tuncay Ozturk.

“Eu m-am obisnuit de 20 de ani cu aceasta situatie, dar nu e normal sa te obisnuiesti cu ceva ce nu este normal. Daca esti undeva in oras, cu cineva de mana, iti asumi acest lucru, dar faptul ca incerci sa fii un om discret, nu cred ca este ceva la care sa nu am dreptul dupa o experienta nefasta traita, stiti bine de curand. Sunt alaturi de un om care are o meserie speciala, este diplomat intr-un colt fierbinte al lumii. Meseria sa cere discretie.

ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut cateva luni de liniste, pentru ca acest lucru te ajuta sa cresti intr-o relatie, fara imixtiuni. Nu a fost intentionat, noi am mai iesit impreuna si in alte dati. Acum, sunt linistita si fericita, este adevarat. Iubesc matur, ca la 18 ani! Nu sunt un om care isi permite sa grseasca inca o data si inca o data. in orice relatie trebuie sa pornesti cu incredere, pentru ca altfel inseamna ca nu dai o sansa. Pot fi cucerita cu o floare, dar nu este de ajuns, la varsta mea venerabila e nevoie de sentimentul de protectie, de masculinitate... nu mai simt nevoia sa fac experimente pe pielea mea. Varsta nu are nicio relevanta. Nu simt diferenta. Nici ca aspect fizic, nici ca maturitate. Doar asa ca sa ne uitam in buletine, nu vad la ce ne foloseste? La ce mi-ar folosi blazarea? O sa iubesc si la 80 de ani", a declarat Andreea Marin pentru click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare