Vedete din Romania

#culita sterp #declaratii #beat #drogat #accident auto

Culita Sterp, primele declaratii dupa ce a condus beat si drogat si a produs un accident rutier

Pe 17 noiembrie 2022, in jurul orei 02.00, Culita Sterp a produs un accident rutier in Cluj, dupa ce a trecut cu masina pe culoarea rosie si a intrat intr-un alt autoturism care circula regulamentar.

 

In urma coliziunii, o ambulanta l-a luat si l-a dus la spital pe barbatul din masina lovita de Culita Sterp, iar autoritatile au descoperit ca artistul conducea baut si drogat si ca fugea de un echipaj de politie care il surprinsese ca avea viteza prea mare prin oras.

Dupa ce a fost retinut pentru 24 de ore, Culita Sterp a fost eliberat si plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Iar artistul s-a filmat pe TikTok si a oferit o prima reactie despre accidentul rutier.

„Sincer, mi-a fost greu sa ies in fata voastra si sa vorbesc si sa va spun ceva dupa toate cele intamplate. Am stat putin sa ma gandesc, sa analizez tot la rece si chiar am avut nevoie de o pauza. Vreau sa imi cer scuze, in primul rand, lui Marius, baiatul implicat in accident. Atat lui, cat si familiei lui, cu care am tinut legatura si cu care m-am si impacat ulterior pe toate planurile. Vreau sa imi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamagit, celor care imi asculta muzica, celor care ma apreciaza si in special familiei mele, care a fost si este neconditionat langa mine, indiferent de orice situatie. Stiu ca am dezamagit si poate nu isi mai au rost cuvintele si nici scuzele, dar nu cred ca este om in lumea asta fara greseala. Cred ca absolut toti gresim. Poate chiar am avut nevoie sa fac asta, ca viata sa ma invete o lectie foarte importanta  din care, bineinteles, sa imi iau absolut toate invataturile si sa le duc mai departe. Pot sa spun doar ca mi-am promis ca vor fi multe lucruri care se vor schimba in viata mea, in bine, pentru ca asta a fost cea mai mare palma pe care o puteam primi de la viata pana acum, ca sa raman cu picioarele pe pamant, bineinteles. Vreau sa va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi, dar si pentru criticile pe care le-am primit, pentru ca le-am meritat. Au fost pe buna dreptate. Eu pot doar sa va spun ca o sa raman acelasi om, indiferent de situatiile prin care am trecut si o sa raman doar cu mai multe lectii invatate pentru o viata mai buna pe viitor”, a spus Culita Sterp.

 

@culita_sterp_official #culitasterp ♬ sunet original - Culita Sterp

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare