Vedete din Romania

#culita sterp #judecatori #reactie #romania

Culita Sterp, prima reactie dupa ce judecatorii i-au spus ca nu are voie sa paraseasca Romania: „Am un anunt de facut”

A trecut mai bine de o saptamana de cand Culita Sterp a provocat un accident rutier in Cluj, in urma caruia un barbat a ajuns in spital, iar ecourile incidentului inca se fac auzite.

 

Manelistul a condus baut si drogat si a trceut pe culoarea rosie a semaforului, iar autoritatile au decis sa il retina pentru 24 de ore, dupa care l-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Culita Sterp nu a fost de acord cu aceasta sentinta si a contestat-o, insa hotararea judecatorilor nu s-a schimbat, astfel ca artistul nu are voie sa paraseasca Romania.

Imediat dupa ce a aflat ca decizia autoritatilor a ramas aceeasi, Culita Sterp s-a filmat si a postat pe TikTok prima lui reactie.

 

@culita_sterp_official

Va multumesc pentru intelegere si sper sa ne vedem curand si inafara tarii! Am ales sa raman si weekendul asta acasa pana se mai linistesc apele, si de saptamana viitoare o sa ne vedem la evenimente, la noi in tara! O sa revin cu detalii despre locatiile unde o sa fim prezenti pe 2 si 3 Dec!

♬ sunet original - Culita Sterp

„Am un anunt de facut pentru voi. N-o sa vorbesc foarte mult, pentru ca oricum sunt oameni care ma judeca indiferent de orice as face si orice as zice. Dupa cum stiti, mi s-a impus masura controlului judiciar si anume aceea de a nu parasi tara pentru o perioada de timp. Pentru mine asta este una dintre cele mai mari pedepse care mi se putea intampla, pentru ca nu pot sa fiu alaturi de oamenii care ma asculta din strainatate, de fanii nostri. Asa ca n-o sa pot sa fiu prezent la evenimentele care erau programate pe viitor, si anume cel din Belgia, din Germania, din Anglia si din Irlanda. Dar va promit ca dupa ce o sa se rezolve problemele o sa revenim pe scena si o sa fim alaturi de voi. Pana atunci ne vedem la noi in tara, in Romania”, a spus Culita Sterp.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare