Vedete din Romania

#alex delea #Survivor romania

Cu ce se confrunta Alex Delea dupa intoarcerea de la Survivor Romania. "Nu pot sa ma misc"

Alex Delea si Zanni s-au provocat pe retelele de socializare si si-au propus sa mearga impreuna in Republica Dominicana. Provocarea a fost acceptata si de prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, care le-a oferit oportunitatea de a se intoarce la Survivor Romania 2023, insa in calitate de mentori.

 

Impreuna cu Oana Ciocan si Elena Chiriac, cei doi campioni ai sezoanelor trecute Survivor Romania au fost invitati sa ajute concurentii din noua editie a competitiei. Dupa o perioada petrecuta in Republica Dominicana, Alex Delea a anuntat ca s-a confruntat cu probleme de sanatate dupa intoarcerea din competitie. Mai exact, el a suferit arsuri solare destul de grave, care i-au afectat pielea.

”Sunt ars in ultimul hal, de nu pot sa ma misc. Genunchii ii am praf. Nu ma asteptam sa ma distruga atat de tare. Dar sunt fericit!”, a spus Alex Delea.

Alex Delea a avut parte de mai multe ghinioane la intoarcerea in tara dupa ce a participat la filmarile pentru noua editie a show-ului. Pe langa arsurile solare destul de grave pe care le-a suferit in Republica Dominicana, acesta a avut parte si de o surpriza neplacuta in momentul in care a ajuns in aeroportul din Bucuresti si a constatat ca bagajul sau a disparut. Delea a postat pe retelele de socializare ca asteapta ca problema sa fie rezolvata si sa-si recupereze bagajul disparut, exprimandu-si frustrarea ca se intampla mereu astfel de lucruri neplacute cu el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare