Vedete din Romania

#pepe #teo trandafir #gabriela cristea #adelina pestritu #salarii vedete #grile toamna

Cu ce salarii debuteaza vedetele toamna aceasta

Toamna este anotimpul culegerii roadelor, iar de la aceasta regula nu se abat nici vedetele. Odata cu sosirea acestui anotimp, apar si noi oferte tentante pentru celebritatile autohtone, mai ales ca toate televiziunile incearca sa vina in aceasta perioada cu cele mai atractive emisiuni si vedete in noua grila de toamna. Iata vedetele care incaseaza cele mai mari salarii toamna aceasta.

1. Pepe

Pepe a semnat un contract important pentru toamna aceasta cu postul de televiziune Antena 1. Cantaretul va participa la un nou sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva", care va debuta curand. Potrivit unor surse din cadrul trustului Intact, Pepe este cel mai bine platita vedeta care participa la acest show. El va primi pentru prestatiile sale nu mai putin de 30.000 de euro.

2. Adelina Pestritu

Realizatoarea TV Adelina Pestritu isi va mari veniturile in aceasta toamna cu 4.000 de euro. Adelina va prezenta din aceasta toamna, alaturi de Madalin Ionescu, emisiunea "Wowbiz", dupa ce Andreea Mantea a hotarat sa isi dea demisia.

Daca pentru prezentarea emisiunii "D'Paparazzi", Adelina incasa un salariu de 4.000 de euro, acum ea va lua 8.000 de euro, potrivit unor surse din cadrul postului patronat de turci.

3. Teo Trandafir

Teo Trandafir revine si ea in televiziune toamna aceasta dupa o pauza de mai multi ani. Vedeta a semnat de curand un contract destul de ofertant cu postul de televiziune Kanal D. Pentru ca este cotata ca unul dintre cei mai valorosi oameni de televiziune din Romania, Teo Trandafir va incasa si un salariu pe masura. Potrivit ziarului "Click", realizatoarea va primi lunar 20.000 de euro.

Desi nu se stiu inca prea multe detalii despre noua emisiune ce va fi prezentata de Teo la Kanal D, se pare ca aceasta se va difuza insa in acelasi interval orar cu show-urile de divertisemnt "Happpy Hour", prezentat de Catalin Maruta, si " Acces Direct", prezentat de Simona Gherghe.

4. Gabriela Cristea

Incepand de astazi, 2 septembrie, va reveni pe micul ecran si realizatoarea TV Gabriela Cristea, care va prezenta la Kanal D emisiunea "Te vreau langa mine". Ultimul sezon al acestui show a fost prezentat de Viorica si Ionita, care au luat impreuna 10.000 de euro lunar. Se para insa ca Gabriela Cristea a cerut un onorariu mult mai mare, de 11.000 de euro.



Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare