Vedete din Romania

#ileana lazariuc #tiriac #fite #lux #masina

Criza financiara loveste si in familia Tiriac: Ileana Lazariuc o lasa mai usor cu fitele

Chiar daca oamenii de rand nu le-ar putea numi economii, se pare ca si vedetele din showbiz-ul autohton au decis sa stranga cureaua, acum, in plina criza financiara. Asa se face ca Ileana Lazariuc a decis sa-si dea pretiosul ei Porshe Cayenne de 150.000 de euro pe un Range Rover de doar...70.000 de euro.

Cum ii sade bine unei sotii de miliardar, Ileana Lazariuc s-a rasfatat in lux pana acum. Insa, odata cu problemele economice care au afectat intreaga lume, vedeta a mai renuntat la extravagante.

De altfel, nora lui Ion Tiriac, unul dintre cei mai bogati romani, duce o viata cat mai retrasa . De dragul sotului ei Ion Ion Tiriac si a celor doi copii, Alexandru (2 ani) si Nicola (10 luni), aceasta a spus adio carierei in showbiz.

Acum, avand in vedere ca aparitiile in emisiuni si diverse alte evenimente mondene au fost date uitarii, Ileana prefera sa-si petreaca timpul, atunci cand nu este cu micutii ei, la cumparaturi in compania prietenelor.

Vineri dupa-amiaza, paparazzi de la Click! au surprins-o pe vedeta la o cafea alaturi de cea mai buna prietena a ei, in Cafe Louis din Floreasca.

Se pare ca familia Tiriac resimte ca tot romanul recesiunea. Drept dovada, Ileana a renuntat la „bijuteria” ei pe patru roti ce starnea invidia multor participanti in trafic, in favoarea alteia, ce-i drept la fel de pretioasa, dar ceva mai ieftina, numai 70.000 de euro.

Mai mult de atat, cu doua luni in urma, Ion Ion a ales sa vanda cochetul apartament din Paris, semn ca familia Tiriac chiar s-a pus serios pe economii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare