Vedete din Romania

#Cristian Topescu diabet #Cristian Topescu spital #cristina topescu #cristian topescu

Cristina Topescu, despre starea tatalui sau. “Sper inca intr-o minune”

Cristina Topescu a postat pe Facebook un mesaj emotionat pentru tatal sau, comentatorul sportiv Cristian Topescu, in varsta de 81 de ani, care este internat de saptamana pe sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Elias, ca urmare a unei crize de diabet zaharat!

"Tatal meu lupta, este un luptator. Toata viata am auzit de la el, de cate ori aveam vreo desnadejde: viata e o lupta, deci te lupta ! Si acum vreo luna de zile imi spunea el mie : nu te lasa, nu abandona ! Asta ii spun si eu acum, cand ma intelege, dar nu-mi poate raspunde : ticu, lupta, nu te lasa, te iubesc mult ! Ma rog sa mai aiba puterea sa lupte si va multumesc din suflet celor care sunteti alaturi de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup si suflet pentru tara asta intotdeauna. Atat de mult, incat acum poate si asta il costa. Dar daca ar putea da timpul inapoi, sunt sigura ca ar face la fel, si-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru tara lui, pe care n-a vrut niciodata s-o paraseasca. Si-a pus tot sufletul in ce-a facut, acum sufletul lui e putin obosit, dar iubirea noastra si poate si a multora dintre voi il vor ajuta sa se ridice din nou. Medicii ii resusciteaza trupul si le sunt recunoscatoare, noi, doar prin ganduri bune, am putea sa-i resuscitam sufletul. Sper inca intr-o minune, dragii mei, inca mai sper !", a scris Cristina Topescu pe Facebook. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului