Vedete din Romania

#Cristina Stamate relatii #Cristina Stamate deces #cristina stamate

Cristina Stamate, viata secreta de dupa cortina. Iubirile neimpartasite

Cristina Stamate s-a stins astazi din viata. In cei 71 de ani de viata, Cristina Stamate a avut parte de evenimente, atat placute, cat si mai putin placute. Una dintre cele mai dureroase experiente din viata sa a fost atunci cand si-a prins sotul in pat cu amanta.

Vedeta s-a casatorit la varsta de 20 de ani si a fost casatorita cu actorul Dan Ivanescu. Casnicia lor a durat 11 ani.

 

 

"Am plecat de la teatru. Eram imbracata intr-un costum de clovn, foarte discret, de altfel, in toate culorile. Mi-am pus pardesiul pe deasupra, pentru ca asa cerea anotimpul si m-am dus acasa. Nu pusese lanţul la usa, asa ca am deschis foarte simplu cu cheile mele. I-am vazut in aceeasi incapere si am spus “buna seara”. Ca nu au facut infarct pe moment, este fix treaba lor. Pe atunci fumam, am deschis sifonierul si mi-am luat un pachet de ţigari, de parca de asta venisem eu acasa, nu ca ma starnise femeia aia si am plecat inapoi la teatru sa joc. Numai eu stiu cum am jucat actul II. O vreme am trecut peste infidelitate, pentru ca am zis ca dupa 11 ani te mai saturi de persoana de langa tine, dar apoi am pus punct. Scuzele nu ar fi mers la mine. Nu sunt genul”, dupa cum marturisea Cristina Stamate.

O alta iubire neimpartasita a actritei a fost cea pentru Stefan Banica Senior, tatal lui Stefan Banica Junior.

“Unul dintre primele suspine de amor, cred ca ma indragostisem intr-un fel de Stefan Banica Senior si cred ca odata i-am trimis o carte postala. Viata a facut sa ne intalnim si sa jucam in aceleasi spectacole si i-am marturisit lui Stefan. De atunci, de cate ori ne vedeam in spectacole, venea langa mine si imi soptea la ureche: ”Vaporul e afara. Cand terminam, te iau si fugim in lume”, marturisea Cristina Stamate, conform libertatea.ro.

Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare