Vedete din Romania

Cristina Spatar, nunta de 100.000 de euro

Dupa cununia civila care a avut loc la inceputul acestui an, Cristina Spatar si Alin Ionescu se pregatesc de cununia religioasa . Aceasta va avea loc pe 26 iulie la , iar pentru eveniment se vor cheltui peste 100.000 euro.

Cristina si Alin nu se uita la bani atunci cand e vorba de cea mai importanta zi din viata lor. In bugetul care depaseste 100.000 de euro sunt cuprinse costurile pentru toate facilitatile pe care Palatul Stirbei le poate oferi celor 400 de invitati, la o petrecere care se va desfasura atat in interiorul, cat si in exteriorul Palatului.

Bucate traditionale dar si internationale 

Petrecaretii vor fi serviti cu bucate traditionale, dar si cu mancaruri din bucataria internationala, pentru a satisface si gusturile alese ale prietenilor veniti din strainatate.

Cristina vrea sa aiba parte de un repertoriu muzical variat si de aceea vrea sa angajeze mai multi artisti care sa-i cante la petrecere. Dupa ce a primit confirmarea Irinei Loghin si a lui Nicolae Botgros.

Il vrea pe Pepe 

Vedeta se zbate, zilele acestea, sa obtina acordul Mariei Ciobanu si al lui Ionut Dolanescu , dar mai ales pe cel al lui Pepe, cantaret pe care si-l doreste in mod special la eveniment, pentru ca il considera un excelent entertainer.

Cei doi miri se vor deplasa la local cu o limuzina si vor purta tinute sofisticate. Alin va imbraca un costum D&G sau Armani, iar Cristina o rochie semnata Catalin Botezatu.

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare