Vedete din Romania

#cristina rus #sarcina #copil

Cristina Rus va deveni in sfarsit mama

Dupa doua sarcini pierdute si multe tratamente scumpe, Cristina Rus si-a indeplinit intr-un sfarsit visul: acela de a fi mama.

Cantareata este insarcinata in patru luni si deja stie care va fi sexul copilului. Medicul ei ginecolog a anuntat-o pe fericita mamica ca va avea un baietel.

Copilul va veni pe lume in luna martie anul viitor la Clinica "Sf. Maria" din Bucuresti, in aceeasi maternitate in care a nascut si rivala cantaretei, Cristina Spatar.

Vestea ca va avea un copil a fost o mana cereasca pentru Cristina si sotul ei, Dragos Bilteanu, avand in vedere ca in doar sase luni, artista a pierdut doua sarcini.

Cristina Rus l-a cunoscut pe Dragos la inceputul acestui an. Dupa numai cinci luni, cei doi indragostiti au decis sa-si uneasca destinele. In iulie insa, din cauza unor probleme de sanatate, Cristina a fost nevoita sa intrerupa o sarcina de trei luni. Dragos a suferit cel mai mult atunci si asta pentru ca isi doreste foarte mult un copil.

Acum, cu o noua sansa de a fi mamica, Cristina are mult mai multa grija de sanatatea ei. A renuntat deja la o parte din concerte, se duce in fiecare saptamana la control si evita sa faca efort.

Mai mult de atat, ingrijorata fiind de noul virus gripal care a luat cu asalt Romania, Cristina iese din ce in ce mai rar in locuri publice si s-a decis sa nu mai ia parte la niciun eveniment monden .

In alta ordine de idei, potrivit "Forbes 500 miliardari ", Cristina Rus a devenit cea mai bogata solista din showbiz-ul autohton odata ce l-a luat de barbat pe Dragos Bilteanu. Afaceristul are o avere ce se ridica la fabuloasa suma de 85 milioane de euro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului