Vedete din Romania

#cristina rus #sarcina #nunta #rochie de mireasa #logodna

Cristina Rus nu recunoaste sarcina

La o saptamana dupa aparitia stirilor despre sarcina Cristinei Rus, ea a negat vehement vestea in emisiunea lui Catalin Maruta. Surse din anturajul ei sustin insa ca solista pastreaza vestea pentru o exclusivitate.

Apropiatii cuplului Cristina Rus- Dragos Balteanu , care au dezvaluit initial sarcina cantaretei, sustin ca ea are un motiv bun pentru a-si ascunde bucuria. Conform Ziarul Ring, Cristina ar avea un angajament pentru a dezvalui vestea "in exclusivitate" pe coperta unei reviste glossy.

Surse din anturajul cantaretei sustin ca ea a renuntat la anticonceptionale dupa ce a fost ceruta in casatorie. Ea a sustinut ca nu vrea sa ramana insarcinata inainte de casatorie si a declarat ca va incepe "lucrul" la un copil abia in luna de miere.

Sarcina nu ar fi prima ocazia in care fosta membra a trupei Blondy a refuzat sa recunoasca un lucru care s-a dovedit a fi adevarat. Ea a negat initial implanturile de silicon, dar a recunoscut ulterior imbunatatirea chirurgicala.

Cristina Rus va deveni mireasa pe 30 mai si se va cununa religios o zi mai tarziu. Cantareata a ascuns rochia de mireasa de logodnicul ei, influentata de superstitia ca mirele nu trebuie sa o vada inainte de ziua nuntii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare