Vedete din Romania

Cristina Rus isi cumpara scena


Pentru a putea sustine concerte in orase cat si in commune sau sate, unde cu greu gasesti o scena, Cristina Rus a gasit o metoda de a-si bucura fanii din toate colturile tarii, povesteste Click. Chiar daca este una din cele mai solicitate cantarete, ea avand peste 300 de concerte pe an, vedeta a gasit o modalitate inedita de a-si inmulti cantarile, dar si de a-si multumi fanii.

Insistente dim partea fanilor

Recent, vedeta a primit cateva mail-uri de la patru tineri, care o rugau insistent sa organizeze un concert si in satul lor. Impresionata de gestul acestora, artista a gasit o metoda inedita de a sustine spectacole inclusiv in mediul rural, fara sa mai apeleze la organizatorii de evenimente. Astfel, ea isi va cumpara in curand o scena mobila, ce va fi adusa din strainatate si cu care va colinda in toata tara, investitia ridicandu-se la peste 10.000 de euro . Si pentru ca in trecut a suferit un accident, din cauza unui podium subred, ea isi va cumpara o scena mobila de o calitate superioara ce va fi achizitionata din strainatate si a carei valoare se ridica la peste 10.000 de euro. “Va fi o investitie extraordinara, e de bun augur. Este destul de scumpa, dar in scurt timp, banii vor fi recuperati, a declarat impresarul acesteia, Dorian Enache, in ultima editie Click.

Nu este singura achizitie

Si totusi se pare ca scena mobile nu este singura achizitie a cantaretei. Cristina a facut anul trecut un credit bancar de 300 de mii de euro din care si-a cumparat o casa in Pipera, sustine Gardinaul. Cu agenda incarcata la maxim, cantareata spune ca si-a montat deja bucataria, termina si unul din dormitoare, primeste canapelele si o masa cu scaune pentru sufragerie , si gata, se muta. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare