Vedete din Romania

Cristina Rus a izbucnit in plans

Cristina Rus a pasit cu stangul in ringul viselor care prind contur prin dans! Frumoasa cantareata a plans minute in sir vineri seara, cand a aflat ca ea si partenerul ei de dans au fost condamnati la un nou duel la “Dansez pentru tine”, relateaza Click.

Cea de-a doua editie a show-ului "Dansez pentru tine" de la Pro TV a adus pe langa satisfactia unor note mai mari pentru unii concurenti si gustul amar al esecului pentru altii. Printre cei carora norocul nu le-a suras in editia de vineri s-a numarat si Cristina Rus care alaturi de partenerul ei, Mihai, a fost din nou condamnata la duel tot cu echipa formata din Delia si Ionut.

Foarte suparata, Cristina Rus nu s-a putut abtine si a izbucnit in plans reprosand publicului ca nu intelege miza concursului.

"Nu este vorba doar ca Robert (copilul pentru care lupta cantareata) vrea sa faca o scoala de muzica pur si simplu, cat de faptul ca el are nevoie sa invete ca sa devina cineva si sa se poata descurca atunci cand bunicii lui nu vor mai fi langa el", a spus blonda printre sughituri de plans

Au avut o saptamana de foc, care s-a incheiat cu cea mai proasta veste posibila: inca un duel si chiar posibila eliminare din concurs. Cristina Rus si partenerul ei de dans, Mihai Botezat, au izbucnit in lacrimi imediat ce au aflat verdictul. Pierdusera deja primul duel si 10 puncte pretioase cand au aflat ca sunt din nou in pericol.

Ghinioane-le Cristinei Rus au inceput inca de la repetitii, cand partenerul ei initial, Bogdan Negrea, s-a accidentat si a trebuit sa fie inlocuit.

Cristina si Mihai au pierdut primul duel si risca acum sa fie eliminati din concurs. La polul opus, "premiantii" editiei au fost Andreea Balan si Petrisor care au obtinut note de 9 la charleston, precum si Adriela si Smiley care au luat trei note de 8 la acelasi dans, povesteste Ziarul.

Vineri seara, intre 20.30 si 0.45, PRO TV a fost lider de audienta, fiind urmarit in medie de 1,3 milioane de telespectatori.

 

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului