Vedete din Romania

#cristina cioran #nastere #cezariana

Cristina Cioran, probleme cu sarcina inainte de nastere. Va fi obligata sa nasca prin cezariana

Cristina Cioran se pregateste de nastere. Vedeta este pe ultima suta de metri cu sarcina, insa are probleme de sanatate. Cristina a marturisit ca este montorizata in fiecare zi de medicul ei si, din pacate, va fi nevoita sa nasca prin cezariana.

 

„Fac cezariana, pentru ca am un fibrom. Doamna doctor ma suna zilnic. Dar eu sunt foarte emotiva, irascibila in perioada asta. Ma framanta, pentru ca nu stiu daca o sa ma descurc cu plansetele copilului. Ma simt ca un butoias care se rostogoleste. Mi s-au umflat si picioarele de cateva zile.

Mi-am facut toate poftele de la care ma abtineam. O sa ma abtin dupa de la mancare. Pana acum totul evolueaza perfect, totul e in parametrii. Am fost si la mare. Noul Navodari e superb, am stat si la soare.”, a marturisit Cristina Cioran intr-o emisiunea TV.

Chiar daca se afla la o varsta inaintata si se confrunta cu temeri privind sarcina, Cristina Cioran a dezvaluit ca nu a apelat la niciun tratament pentru a ramane insarcinata.

„Ne-am dorit foarte tare amandoi si am avut cateva incercari si, intr-un final, am reusit sa obtinem o sarcina. Nu am apelat la tratament pentru ca nu a fost nevoie. Daca ar fi fost, probabil ca apelam sau incercam sa mergem si in acea directie.

De ce abia acum? Asa a fost sa fie. Eu in nicio relatie nu am fortat lucrurile, chiar daca eu imi doream altceva decat partenerul meu. Am vrut ca totul sa vina de la sine. Si cand a fost scris, atunci s-a intamplat, pentru ca eu nu cred in intamplari, ci in destin.”, a spus Cristina Cioran intr-un interviu pentru Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare