Vedete din Romania

#tabara #acuzatie #abuz sexual

Cristian Tabara, acuzat din nou de abuz sexual

O noua acuzatie de abuz sexual ii este adusa omului de televiziune . Presupusa victima, acum in varsta de 33 ani, a declarat ca a fost abuzata de Tabara pe cand avea doar 13 ani si ca este gata sa depuna marturie acestuia.

Mama Alexandrei, prima presupusa victima a omului de televiziune, a dezvaluit pentru ziarul ring ca fetita ei nu este singura agresata de vedeta TV.

Tabara a agresat si o alta fetita. Politia stie despre cine este vorba si vor lua legatura cu ea. Aceasta are acum 33 de ani, dar s-a intamplat cand avea 13 ani. A vazut ce a patit Alexandra si a hotarat sa depuna marturie", a explicat Alina Budnaru, mama fetitei, pentru ring.

Avocata Alinei, a povestit pentru aceeasi sursa ce s-a intamplat si cu cealalta presupusa victima care va fi martora intr-un eventual proces.

"Ne-a povestit ca, atunci cand avea 13 ani, facea meditatii cu el la limba engleza in camera de camin unde locuia Tabara, acesta avand atunci 23 de ani. In momentul in care ea lucra la masa ceea ce ii daduse el sa faca in calitate de , Tabara a inceput sa o mangaie pe sani, sa o sarute pe gat si i-a spus 'Stai cuminte ca o sa iti placa…'. In camera era si colegul lui Tabara, care dormea", a explicat Ingrid Alexandrescu, avocata Alinei Budnaru.

Mai mult decat atat, pe lista martorilor care sustin afirmatiile fetitei Alinei Budnaru, au aparut alte cinci nume.

"Am oferit politiei numele altor cinci martori care au auzit discutiile pe care le-am avut la telefon cu Tabara. Acestia nu sunt fosti colegi din Pro TV ca primii doi", a declarat Alina Budnaru.

Contactat de ziarul ring, Cristian Tabara a refuzat sa dea vreun comentariu cu privire la aceste acuzatii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare