Vedete din Romania

#tiktok cristi minculescu #tunsoare cristi minculescu #cristi minculescu #schimbare de look

Cristi Minculescu, schimbare radicala de look! Cum arata acum liderul trupei Iris si cu ce se ocupa acum. Nu o sa-ti vina sa crezi!

Considerat ca fiind unul dintre cei mai mari artisti pe care i-a avut vreodata Romania, Cristi Minculescu pare ca nu tine cont ca are 63 de ani si cutreiera in continuare tara in lung si in lat, avand concert dupa concert alaturi de trupa Iris.

 

Recent, Cristi Minculescu si colegii lui au sustinut un concert la Bucuresti, iar cu aceasta ocazie cantaretul si-a surprins fanii: are o noua tunsoare! Liderul trupei Iris a renuntat la plete, s-a tuns si pare ca vrea sa le demonstreze tuturor ca se simte in continuare foarte tanar, in ciuda varstei din buletin.

 

Insa coafura nu este singura noutate din viata lui Cristi Minculescu! Artistul a dezvaluit si ca s-a apucat de TikTok, acolo unde afirma el ca este foarte activ, si chiar isi invita publicul sa il urmareasca pe celebra platforma.

„Am avut saptamani cu show-uri de luni pana duminica, fara pauza, dar nu ne plangem. Nu exista loc in care sa ne simtim mai bine decat pe scena. A fost o vara plina, iar acum urmeaza perioada sarbatorilor de iarna care este la fel. Poate dupa Revelion sa reusim sa ne odihnim putin. Ma simt foarte bine, intr-adevar, din toate punctele de vedere. Sunt plin de vitalitate si binedispus, mai ales ca am si un nou look. Am luat cu asalt si TikTok-ul. Trebuie sa ma urmariti”, a spus Cristi Minculescu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare