Vedete din Romania

#Cristi Borcea copil #vedete intern #cristi borcea #showbiz

Cristi Borcea mai are un copil! Cine este mama celui de-al optulea mostenitor

Anul si copilul! Asa se poate lauda Cristi Borcea, desi este in inchisoare din 2014! in afara copiilor recunoscu?i pe care ii are cu Mihaela Borcea, cu Alina Vidican, cu Valentina Pelinel, dar ?i cu avocata Simona Dana Voiculescu, fostul ac?ionar al echipei de fotbal Dinamo a mai primit o veste.


Geanina Terceanu, magistarat acuzata că a luat mită de la el şi de frații Becali, ca să dea o sentință favorabilă în Dosarul Transferurilor. femeia spune că ar avea un copil cu Cristian Borcea.

Intrebata daca ii este dor de Cristi Borcea. Fostul magistrat a afirmat: ”Da, imi este dor, da. Am ?i un copil cu Borcea”, potrivit antena3.ro.

„Intalnirea mea cu domnul Borcea a durat aproximativ doua ore, timp in care in locuinta acestuia nu au fost alte persoane. La finalul vizitei mele la domnul Borcea, acesta m-a atentionat ca mi-a lasat ceva in geanta. La acel moment nu m-am uitat in geanta sa vad ce-mi lasase. (…) Dupa ce am ajuns acasa am vazut ca in geanta Borcea imi lasase o suma de bani, din cate imi amintesc 10.000 de euro, in euro, nu-mi amintesc ce cupiuri. Nu am purtat vreo discutie ulterioara despre aceasta suma de bani nici cu George Iorgovan, nici cu Cristian Borcea”, a explicat Terceanu la inceputul lui 2016.

„Perceptia mea a fost insa ca aceasta suma de bani nu-mi fusese data in legatura cu dosarul pe care-l judecam, in care Borcea era inculpat, ci o urmare a faptului ca eu si domnul Borcea ne placuseram reciproc, el dorind sa ne mai vedem si ulterior, context in care eu am apreciat ca el a intentionat sa-mi faca un cadou. Cu ocazia vizitei facute acasa la Cristian Borcea, eu i-am lasat un numar de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerandu-mi sa ne vedem, insa eu am tot amanat si o alta intalnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc”, le-a relatat ea procurorilor, scrie adevarul.ro.  

In afara de Milan Cristian, fiul pe care il are cu Valentina Pelinel, Cristian Borcea mai are doi copii cu Alina Vidican (un baiat, George Alexandru, de 4 ani, si o fetita, Gloria, de 10 luni). Prima sotie, Mihaela Borcea, i-a daruit trei copii: Patrick (18 ani) si gemenii Mihai Angelo si Antonia Melissa (12 ani). Omul de afaceri mai are o fata, Carolyn (9 ani), cu o fosta amanta, avocata Simona Voiculescu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului