Vedete din Romania

# alina borcea #restaurant #cristi borcea #luna de miere # nunta cristi borcea

Cristi Borcea i-a daruit sotiei sale un restaurant exclusivist

Cristi Borcea este in stare sa dea toti banii din lume pentru proaspata sa sotie, Alina. Dupa o relatie ce a durat opt ani, Cristi si Alina s-au casatorit la sfarsitul lunii trecute, iar omul de afaceri nu a pierdut timpul si deja i-a oferit un cadou Alinei, un restaurant exclusivist la Miami .

Actionarul echipei de fotbal Dinamo a platit 800 de mii de euro pe un restaurant de elita din Miami, local despre care se spune ca era frecventat si de celebrul Al Capone. Cristi Borcea a cumparat restaurantul pentru Alina, pentru a-i gasi acesteia o ocupatie, cat timp el nu este langa ea. Borcea este cunoscut pentru cadourile scumpe pe care i le facea fostei sale sotii, care a primit de la acesta o masina de 150 de mii de dolari, dar si un salon de infrumusetare de 1 milion de dolari .

Alina, insa, s-a ales cu un automobil de 250 de mii de dolari si restaurantul din Miami. Printre vedetele care frecventeaza localul se numara Robert de Niro, Danny De Vito, Eva Longoria si Cameron Diaz, noteaza Antena1.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului