Vedete din Romania

#craciun de cosmar #drama Oana Roman #oana roman

Craciun de cosmar pentru Oana Roman! Mama acesteia a…

Oana Roman a avut un Craciun de cosmar. In loc sa se bucure de sarbatori alaturi de fetita si sotul ei, vedeta a trecut prin momente dificile.

Chiar la finalul anului, mama acesteia a primit o instiintare in care i se spunea ca trebuie sa evacueze rapid locuinta. Mai mult, Mioara Roman este nevoita sa plateasca datorii de apreapae un milion de euro.

"Cel mai frumos cadou de acest Craciun este o hartie prin care mama este somata sa evacueze apartamentul in care sta, in 8 zile de la primirea prezentei, primirea prezentei fiind 18 decembrie! Multumesc mult tuturor celor care s-au gandit sa ne faca un asa cadou de Craciun si tuturor celor la care am apelat la ajutor in acest an! Ajutor, nu cersit! Multumesc ca m-au ascultat si apoi nu mi-au mai raspuns la telefon si care au un Craciun linistit si fara griji. Ma intreb cu ce am gresit eu oare ca sa duc aceasta povara! Probabil ne vom confrunta cu jandarmii pentru ca este evident ca nu e omeneste posibil sa rezolvam aceasta mutare intr-o zi! S-au gandit sa arunce in strada o femeie de 77 de ani acum de Craciun. Nici macar nu m-au sunat sa stabilim omeneste un ragaz rezonabil si crestinesc! Sper, insa, sa ni-l acorde acest ragaz! Ca sa fim oameni macar pana la capat!", a scris Oana Roman pe retelele de socializare.

In plus, Oana este foarte suparata ca tatal ei, Petre Roman, a uitat complet de ea de Sarbatori.

"Un Craciun in care tata a uitat sa ne sune si sa ne ureze, iar mama nu a venit pentru ca era prea suparata cu ale ei. Prima oara in 41 de ani cand nu am nici un parinte aproape. Nicio ruda de sange langa mine! A venit cu adevarat vremea sa merg mai departe cu ai mei! Ea si el! Isa mea si iubirea mea!", a mai scris Oana Roman.

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului