Vedete din Romania

#gabriel coveseanu #maria movileanu #divort

Cove divorteaza de fiica lui Carmen Movileanu!

Gabriel Coveseanu a inaintat actele de divort! Prezentatorul de la Kanal D vrea sa divorteze de fiica lui dupa un an de casatorie.

Cove isi acuza sotia de comportament abuziv. In cererea de divort, realizatorul TV scrie ca motivul despartirii este "lipsa de afectiune, neintelegere , suspiciuni , neincredere si jigniri ".

Coveseanu, care prezinta emisiunea "Fata lu' tata" la Kanal D, s-a casatorit cu , fiica fostei prezentatoare TVR, in ianuarie 2009, cu doua doua luni inainte ca aceasta sa nasca.

In actele de divort, Cove isi acuza sotia de 25 de ani de "comportament combativ si , certuri, limbaj agresiv". Potrivit Cancan, el sustine ca Maria l-a facut sa se simta "ca un dusman care trebuie eliminat".

"Atitudinea paratei m-a facut sa nu mai consider casa noastra ca acasa, iar casnicia sa nu o mai consider caminul nostru", a mai spus Cove in fata magistratilor.

Gabriel este de acord sa-l lase pe fiul lui de un an cu mama lui, chiar daca ea nu petrece mult timp cu el.

"Bogdan sta cu bona dupa-amiaza si pana la culcare tot timpul cu mine... avem o stransa legatura, dar consider ca un copil trebuie sa creasca alaturi de mama lui", a spus actorul, citat de Cancan.

Cove vrea sa-si poate vizita fiul doua weekenduri pe luna, sa-l poata lua cateva zile in vacante si o data la doi ani sa petreaca ziua de nastere a baietelului.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare