Vedete din Romania

#alina sorescu #cosmina pasarin #tv

Cosmina Pasarin o inlocuieste pe Alina Sorescu?

Desi nu a fost anuntata oficial ca a fosta data afara de la TVR, Alina Sorescu a fost deja inlocuita cu o alta vedeta, celebra de altfel pe plaiurile mioritice, si anume Cosmina Pasarin .

Printr-un comunicat de presa emis de conducerea Televiziunii Romane, s-a declarat ca in prezent se desfasoara o ancheta pentru a afla cine a spus ca premiile din emisiunea moderata de cantareata au fost castigate de angajatii TVR. De altfel, acesta a fost si motivul pentru care Alina ar fi fost concediata .

Provocata sa dea detalii cu privire la acest conflict, Alina Sorescu a marturisit ca nu a fost inca anuntata de TVR cu privire la decizia luata, desi, surprinzator, a aflat de la Antena 2 ca deja s-a facut un casting pentru ocuparea postului ei si ca preferata ar fi Cosmina Pasarin.

In plus, cantareata a precizat ca nu a declarat niciodata ca angajatii TVR sunt cei care castiga premiile puse in concurs in emisiunea ei.

Tot din emisunea de pe Antena 2, Alina a aflat ca se fac castinguri pentru postul ei de moderator in emisiunea "Intalnire DP 2", chiar daca, in mod oficial, ea nu a fost anuntata ca a incetat colaborarea cu TVR.

Intre timp, Cosmina Pasarin, cea care se zvoneste ca ii va ocupa locul Alinei Sorescu, se lupta cu stirile aparute prin presa de scandal potrivit carora ar avea o aventura cu Andrei Simion, comisarul Garzii Financiare din Capitala. Barbatul impricinat este casatorit si are deja doi copii cu Ligia, cadru medical la Spitalul Fundeni.

"E o mizerie ! Andrei Simon e un bun prieten al meu. E adevarat ca divorteaza . Nu trebuie sa intereseze pe nimeni viata lui, mai ales ca nu este o persoana publica. Mi se pare superneplacut pentru omu’ asta! Are un job serios si nu are de ce sa apara asa. In ultimii ani am avut doua relatii stabile. Nu accept sa fiu amanta unui barbat casatorit!”, a fost replica data de Cosmina Pasarin cu privire la acest subiect, citata de "ring".

Citeste si:

Alina Sorescu a aflat din presa ca a fost concediata

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului