Vedete din Romania

Cosmina Pasarin, maseuza de ocazie

De cand au inceput filmarile pentru “17” agenda de lucru a Cosminei este extrem de incarcata, mai ales ca in weekend-uri este MC-ul evenimentelor mondene si de cateva luni colaboreaza cu revista “Freestyle”, pentru rubrica lor de fashion, relateaza Ziarul.

Insa, atunci cand timpul ii permite, Cosmina ii acorda intreaga sa atentie iubitului ei, DJ Pagal , pentru care a invatat cateva tehnici speciale de masaj.

“Lui Andrei ii place mult masajul si am invatat special pentru el cateva tehnici. E alintul lui preferat. Dar si el, anul trecut m-a surprins cu o vacanta la Amsterdam, in perioada in care avea loc party-ul lor national. A fost o nebunie si un cadou grozav” a declarat pentru “Gazeta de Sud”, actrita.

Si totusi, Cosmina se declara o persoana fericita, dar evita in schimb sa vorbeasca de planurile sale de casatorie si nu crede ca aceasta relatie a schimbat-o in vreun fel.

“Nu vad de ce m-ar fi schimbat. Cu totii cautam parteneri compatibili cu felul nostru de a fi, tocmai pentru a ramane noi insine. Ne potrivim si atat, nu incercam sa ne schimbam unul pe altul, incercam fiecare sa ramanem aceleasi persoane de care ne-am indragostit”, a explicat Cosmina.

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului